Nike Blazer Low LTR Férfi Utcai Cipő

Cikkszám: 34422

  • Eredetileg a nagy teljesítményű karikákhoz tervezték, a tartós kivitel, a kemény varrások és a könnyen befogható fűzők tartósságot és kényelmet nyújtanak.
  • Az alacsony kivágású, párnázott gallér elegáns megjelenést hoz létre, amely remekül érzi magát.
  • A vulkanizált konstrukció a talp és a középtalp összeolvasztása az áramvonalas megjelenés érdekében, amely tartós és kényelmes.
  • A halszálka mintázatú tömör gumitalp tapadást, tartósságot és örökségi stílust kölcsönöz.

Méret 42

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

31990 Ft 22990 Ft

Termék leírás

SLEEK B-GOLYÓ STÍLUS.

 

Az utcák dicsérik klasszikus egyszerűségét és kényelmét, a Nike Blazer Low LE alacsony profilú stílusban hozza meg az OG karika cipőt. A felső részén ropogós, kissé texturált bőr, nagy retro Swoosh és szuperlágy, mélyen kivágott gallér található. Ez a szekrény kötelező eleme.

Blazer Origins

Az eredetileg 1972-ben kosárlabdacipőként bemutatott Blazer azóta korszerű korcsolyává vált a korcsolyázóknak és a tornacipőknek egyaránt. Az egyszerű vászon magas felsőtől a bőr közepes felsőig és az alkalmi alacsony felsőig érlelődik ez a cipő az életkor előrehaladtával.

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 42

0 értékelés Nike Blazer Low LTR Férfi Utcai Cipő


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek