Larry Wilson - Hersch Wilson: Változtasd meg a játszmát!

Cikkszám: 620

A profi üzletkötők tudják, hogy az eladás történetének a legdinamikusabb és legversengőbb periódusát éljük. Az üzletkötés játszmájában többen vesznek részt, mint eddig bármikor, és maga a játszma is sokkal bonyolultabbá vált. A vevők újításokat akarnak. Azt akarják, hogy az ő kívánságaik szerint oldják meg a problémáikat. - és nem valamikor, hanem most, azonnal.

Az eladás történetének olyan időszakát éljük, amikor nagyobb a kockázat, de hatalmasak a lehetőségek is. A kiemelkedően teljesítő üzletkötők - az olyanok, akiket Larry Wilson is megszólaltat a könyvében - tudják ezt. Tudják, hogy vezetőkké kell válniuk a szervezetükben, mint ahogy tudják azt is, hogy maximális együttműködésre kell törekedniük a vevőkkel - "egy csapatban kell játszaniuk" velük.

oldalszám 185
kötés Karton
kiadás éve 1995
állapot Olvasatlan példány

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

A profi üzletkötők tudják, hogy az eladás történetének a legdinamikusabb és legversengőbb periódusát éljük.
Az üzletkötés játszmájában többen vesznek részt, mint eddig bármikor, és maga a játszma is sokkal bonyolultabbá vált. A vevők újításokat akarnak. Azt akarják, hogy az ő kívánságaik szerint oldják meg a problémáikat. - és nem valamikor, hanem most, azonnal.

Az eladás történetének olyan időszakát éljük, amikor nagyobb a kockázat, de hatalmasak a lehetőségek is.
A kiemelkedően teljesítő üzletkötők - az olyanok, akiket Larry Wilson is megszólaltat a könyvében - tudják ezt. Tudják, hogy vezetőkké kell válniuk a szervezetükben, mint ahogy tudják azt is, hogy maximális együttműködésre kell törekedniük a vevőkkel - "egy csapatban kell játszaniuk" velük.

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk
Tulajdonság Érték
oldalszám 185
kötés Karton
kiadás éve 1995
állapot Olvasatlan példány
0 értékelés Larry Wilson - Hersch Wilson: Változtasd meg a játszmát!

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek