Pandora Reflexions stílusú nemesacél női karkötő, arany színű

Cikkszám: 7044

Állítható méret. 

Szín Arany
Anyag Nemesacél
kristályos Kristály, strassz nélkül
jelképes szimbólumos Pandora stílusú

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Pandora Reflexions stílusú nemesacél női karkötő, állítható méret. 

Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stílusokat, nem kell ragaszkodni a hagyományos szettekhez, nem feltétlenül kell a fülbevalót a karkötő vagy nyaklánc színéhez igazítani. Légy akár merész, akár konvencionális, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő ékszert.

A nemesacél ékszerek sokkal tartósabbak, mint más ötvözetből készült ékszerek. Nem korrodálódik, illetve nem kopik, ezáltal hosszú ideig megőrzi szépségét. Az ezüsttel ellentétben nem feketedik. 

Mi a nemesacél? 
Mindazokat az acélfajtákat nevezik nemesacélnak, amelyeket különleges eljárással olvasztottak, magas tisztasági fokkal rendelkeznek és egyformán reagálnak a megfelelő hőkezelésekre. Ebből a definícióból adódik, hogy a nemesacélok nem kizárólag ötvözött, ill. erősen ötvözött acélok lehetnek. FONTOS! A NEMESACÉL EGY GYŰJTŐSZÓ, NEM MINDEN NEMESACÉL ALKALMAZHATÓ FÉMALLERGIÁRA VAGY GYÓGYÁSZATI CÉLOKRA, CSAK A 316L JELZÉSŰ NEMESACÉL (sebészeti acél) HASZNÁLHATÓ FÉMALLERGIA ESETÉN.

Szállítási információk

Szállítási díj egységesen 1370 ft, szállítási idő 2 munkanap, fizetés utánvét.

Információk
Tulajdonság Érték
Szín Arany
Anyag Nemesacél
kristályos Kristály, strassz nélkül
jelképes szimbólumos Pandora stílusú
0 értékelés Pandora Reflexions stílusú nemesacél női karkötő, arany színű

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek