Bema 6021N címkeadagoló

Cikkszám: 1395

Bema 6021N tekercses etikett címkeadagoló, max. szalagszélesség 120 mm, max. tekercs külső átmérő: 180 mm, címke mérete: tetszőleges

A képen látható elválasztó panel nem gyári tartozék, külön rendelhető igény szerint!


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

28321 Ft
Termék leírás

Bema asztali tekercses öntapadó etikett címke adagoló bemutatása

A Bema masszív felépítésű kézi tekercses öntapadó címke adagoló segíti és gyorsítja az etikettek ragasztását. Asztalra helyezve, mindenféle bonyolult beállítás nélkül azonnal használható. 
Az asztali etikett címke adagolóba bármilyen belső átmérővel rendelkező, külső vagy belső tekercselésű etikett helyezhető, melynek a külső átmérője nem haladja meg a 180 mm-et.
A külön rendelhető elválasztó elem használatával többféle szélességű öntapadós etikett címkét is egyszerre adagolhat. Egyszerű, gyors és olcsó megoldás biztosít a címkézési folyamat során!

Szállítási információk

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 

  • A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés Bema 6021N címkeadagoló

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek