FlexLabeller PE Vivace etikett címke felrakó

Cikkszám: 1391

FlexLabeller hengeres címkefelrakó, tekercs belső magátmérő: 76 mm, max. tekercs külső átmérő: 250 mm, min. szalagszélesség: 20 mm, max. szalagszélesség 165 mm, min. címke hosszúság: 20 mm, max. címke hosszúság: 200 mm

Súly(kg) 10,9 kg
Méret 370 * 250 * 540 mm

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

207401 Ft
Termék leírás

A [PRODUCT] bemutatása

A [PRODUCT] alkalmas kiskereskedőknek, kézműveseknek hengeres üvegek/palackok címkézésére. A címke felrakó kézzel működtethető, alkalmazásával gyorsan és precízen illesztheti fel az öntapadós etikett címkét a kívánt felületre. A címkefelrakó 50-120 mm átmérőjű hengeres üvegek, palackok címkézésére alkalmas. 
A FlexLabeller címkézőgépet leggyakrabban sörös, boros, pálinkás üvegek címkézésére használják, de alkalmas minden féle tégelyre, akár konzerves dobozokra is. A címkézendő üveget gumírozott rész védi az esetleges sérülésektől. A FlexLabeller címke applikátor használata rendkívül egyszerű, a címketekercset be kell fűzni a szalagvezetőbe, majd a leválasztott öntapadós etikett címke a behelyezett üvegre a kézikerék elforgatásával rátapad. 

A leggyakoribb felhasználási területek:

Kistermelői pincészetekben előállított borok
Kézműves sörfőzdékben készült kisüzemi sörök
Kis darabszámú gyártásból származó pálinkák és egyéb szeszipari termékek
Befőttek, savanyúságok
Tégelyes, flakonos kozmetikumok

Az öntapadós etikett címke felrakóhoz rendelhető kiegészítők:

Normál palack
Pezsgős palack
Mini palack
Kézi címke sorszámozó
Keskeny címke felhelyező
Szállítási információk

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 

  • A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
Információk
Tulajdonság Érték
Súly(kg) 10,9 kg
Méret 370 * 250 * 540 mm
0 értékelés FlexLabeller PE Vivace etikett címke felrakó

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek