Towa APN-100 etikett címke felrakó

Cikkszám: 1390

Towa APN-100 címkefelrakó, tekercs belső magátmérő: 12/25/40/76 mm, max. tekercs külső átmérő: 100 mm, min. szalagszélesség: 50 mm, max. szalagszélesség: 100 mm, min címke hosszúság: 18 mm, max. címke hosszúság 60 mm

Súly(kg) 420 g
Méret 115 * 102 * 273 mm

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

49720 Ft
Termék leírás

Towa APN-100 tekercses öntapadó etikett címke felrakó bemutatása

A Towa APN-100 címkefelrakó egy tekercses öntapadós etikett címkék felrakását könnyebbé tévő kézi eszköz, mely hathatósan segíti a felhasználó dolgát, nagyban felgyorsítva a munkát. 
A kereskedelmi és logisztikai felhasználás során kiváló szolgálatot tehet, de egy termelő vállalat számára is kiváló megoldás lehet, hiszen mindenhol megállja a helyét, ahol nagy mennyiségű címkét kell felhelyezni manuálisan. Sík felületekre egy könnyed mozdulattal, a ravasz meghúzásával helyezheti el a címkéket, teljesen automatikusan.

A Towa APN-100 ugyanis nem igényel semmilyen beállítást, ha minimálisan 2-3 mm-es a címkeköz, akkor a mechanika érzékelője segítségével mindig egy komplett címkehosszt továbbít.
A Towa APN család három különböző modellt tartalmaz. Ezek felépítésükben megegyeznek, csupán a bennük felhasználható csévélt öntapadó etikettek szélességében mutatnak eltérést, amit az típusok száma is jelez. Az APN-100 kézi applikátor ennek értelmében maximálisan 100 mm szélességű címkekel kompatibilis. Figyelmeztetés: a címkevastagság minimum értéke az 50 mikron, így az ennél vékonyabb film és szintetikus papír alapanyagok és egyéb speciális jellegű etikett címkék nem támogatottak.

Szállítási információk

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 

  • A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
Információk
Tulajdonság Érték
Súly(kg) 420 g
Méret 115 * 102 * 273 mm
0 értékelés Towa APN-100 etikett címke felrakó

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek