Towa APN-30 etikett címke felrakó

Cikkszám: 1387

Towa APN-30 címkefelrakó, tekercs belső magátmérő: 12/25/40/76 mm, max. tekercs külső átmérő: 100 mm, min. szalagszélesség: 20 mm, max. szalagszélesség: 30 mm, min címke hosszúság: 18 mm, max. címke hosszúság 60 mm

Súly(kg) 312 g
Méret 45 * 102 * 273 mm

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

37902 Ft
Termék leírás

Towa APN-30 tekercses öntapadó etikett címke felrakó bemutatása

A Towa APN-30 a felcsévélt öntapadós etikett címkék felhelyezését egyszerűbbé és gyorsabbá tevő kézi eszköz, ami főleg a termelőtevékenységet folytató vagy a kereskedelemben és áruforgalomban érdekelt vállalatok számára hasznos termék. Ezzel a kézi applikátorral sík felületekre lehet a feltekercselt öntapadó etiketteket felhelyezni abban az esetben, ha a címkék között legalább 2-3 mm a távolság (címkeköz).

A Towa APN-30 kézi címkefelrakó esetében nincsenek beállítások, az önszabályozó mechanika garantálja, hogy a ravasz meghúzásakor mindig egy teljes címkehossz továbbítódjon. A Towa APN applikátorokat három különböző változatban érheti el, melyek a használható címkeszélességben különböznek egymástól, amit a típus nevében lévő szám is jelez. Az APN-30 címkefelrakóban használható etikettek szélessége ennek megfelelően 20-30 mm. Figyelmeztetés: a címkevastagság minimum értéke az 50 mikron, így az ennél vékonyabb film és szintetikus papír alapanyagok és egyéb speciális jellegű etikett címkék nem támogatottak.

Szállítási információk

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 

  • A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
Információk
Tulajdonság Érték
Súly(kg) 312 g
Méret 45 * 102 * 273 mm
0 értékelés Towa APN-30 etikett címke felrakó

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek