Towa APN10-30 etikett címke felrakó

Cikkszám: 1388

Towa APN10-30 címkefelrakó, tekercs belső magátmérő: 12/25/40/76 mm, max. tekercs külső átmérő: 100 mm, min. szalagszélesség: 20 mm, max. szalagszélesség: 30 mm, min címke hosszúság: 10 mm, max. címke hosszúság 60 mm

Súly(kg) 312 g
Méret 45 * 102 * 273 mm

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

34894 Ft
Termék leírás

Towa APN-10-30 tekercses öntapadó etikett címke felrakó bemutatása

A Towa APN-10-30 címke applikátor a prémium kategóriát képviseli a gyártó kínálatában. A kézi címkefelrakó kimagasló hatékonyságot biztosít a kis méretű tekercses öntapadós etikett címkék esetében. A munkát effektíven segítő eszköz, mely a raktározásban, áruforgalomban, kis- és nagykereskedelemben is nagyszerűen használható, de minden olyan esetben ajánlható, ha kézi erővel kell nagy mennyiségű hordozószalagra csévélt öntapadós címkét felragasztani.


A Towa APN-10-30 kézi címke applikátor esetében nem kell kalibrálással vagy beállításokkal vesződni! Ha a címkeköz eléri a minimális 2-3 mm-es értéket, egy mechanikus érzékelő biztosítja, hogy minden egyes esetben egy teljes címkehossz továbbítódjon. Figyelmeztetés: a címkevastagság minimum értéke az 50 mikron, így az ennél vékonyabb film és szintetikus papír alapanyagok és egyéb speciális jellegű etikett címkék nem támogatottak.

Szállítási információk

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 

  • A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
Információk
Tulajdonság Érték
Súly(kg) 312 g
Méret 45 * 102 * 273 mm
0 értékelés Towa APN10-30 etikett címke felrakó

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek