Szív falidisz II.

Cikkszám: 19-02-05-00

Szélesség 92
Magasság 87
Mélység 1

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Termék leírás
Természetes alapanyagból készült ez a dekorációs termék, mely sokféleképpen felhasználható. Ragaszthatunk rá oázist (tűzőhab) és szárazvirággal díszíthetjük, csodás hangulatot varázsolva lakásba, vagy irodába, teraszra…stb. Tehetünk rá fotókat és így tesszük fel a falra, de aki szereti a natúr dolgokat, mindenféle díszítés nélkül is nagyon mutatós lehet, ha megtaláljuk azt a helyet, ahová kellemes színének és anyagának köszönhetően beillik. Származási hely: Fülöp Szigetek
Szállítási információk

Szállítási módok: 

Futárszolgálat 

Helyszíni átvétel(Helyszíni átvétel esetén kérjük egyeztessen partnerünkkel a 06303377006 -os telefonszámon)

Szállítási díj: 

INGYENES!

Fizetési módok 

Utánvét, Bankkártyás fizetés, Banki előreutalás 

Szállítási idő 

A megrendelt termékek kiszállítását 3-5 munkanapon belül vállaljuk. Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. Másodszori sikertelen kiszállítás estén nem teszünk több kísérletet, ilyen esetben az áru ellenértékét nem vagyunk kötelesek visszafizetni. Abban az esetben, ha a megrendelt áru nincs raktáron a kívánt mennyiségben, felajánljuk, hogy hosszabb megrendelési idő mellett beszerezzük a kívánt árucikket. A megrendelés ideje különböző lehet a beszállító cég által szabott határidő következtében, ezért a szállítási határidőt minden esetben egyeztetjük vásárlóinkkal. Amennyiben a határidő a vásárló számára nem elfogadható, megrendelését következmény nélkül lemondhatja. Ilyen esetben fenntartjuk a jogot, hogy az adott áru megérkezésekor egy információs e-mailt küldjünk, amely természetesen szintén semmiféle kötelezettséggel nem jár, célja csak tájékoztató jellegű. A czinegemanufaktura.hu Áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

Információk
Tulajdonság Érték
Szélesség 92
Magasság 87
Mélység 1
0 értékelés Szív falidisz II.

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek