PURE BOX tégl.doboz 16x11x6 cm 82 cl

Cikkszám: 981

LUMINARC tároló doboz

 

 

 


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Termék leírás

PURE BOX

 

„A legjobb mód, hogy frissen és biztonságosan tárolja ételeit.”

A termék jellemzői:

Az átlátszó üvegtárolóban könnyen látható az étel, illetve szép designja miatt találásra is alkalmas. A hőkezelt üveg remekül ellenáll a hirtelen hőváltozásnak, illetve a mechanikai behatásoknak is, valamint 100%-os higiéniát biztosít az antibakteriális felülete miatt. A pattinthatós zárófülekkel rendelkező műanyag tetőnek köszönhetően az edények biztonságosan és tökéletesen hermetikusan zárhatóak.

Előnyeihez tartozik, hogy közvetlenül a mélyhűtőből be lehet tenni a mikrohullámú sütőbe, valamint mosogatógépben is mosható.

Mikrohullámú sütőbe a műa. fedő eltávolítása után tehető!!!

Széles formaválasztékot kínál:

  • Szögletes
  • Kör alakú
  • Téglalap alakú

 

 

Szállítási információk

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt ([email protected]), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés PURE BOX tégl.doboz 16x11x6 cm 82 cl

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek