Toledo üvegétkészlet 19 r. /fehér/ BORMIOLI

Cikkszám: 2678

BORMIOLI ROCCO 19 részes étkészlet

6 db lapostányér (25 cm),
6 db mélytányér (23 cm),
6 db desszertes tányér (20 cm),
1 db salátástál (23 cm) 


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

11500 Ft
Termék leírás
Ez a készlet a Toledo kollekció része, ideális mindennapi használatra. A Toledo kollekció dizájnja valójában nagyon józan és lineáris, de rendkívül kifinomult: ez a stílus tökéletesen alkalmassá teszi különféle környezetekben való használatra. A készlet 6 leves tányért, 6 vacsora tányért és 6 desszert tányért tartalmaz, amelyeket klasszikus és letisztult stílus jellemez, amely tökéletesen alkalmazkodik minden környezethez és minden stílushoz. Mikrohullámú sütőben biztonságos termék.
EDZETT ÜVEG
Az edzés technológiai folyamatával kezelt üveg, amely az üveg molekuláris szerkezetére hatva különösen ellenállóvá teszi a termékeket az ütésekkel és a hőmérsékletváltozásokkal szemben, és optimálisá teszi őket az intenzív, biztonságos és ismételt használathoz.
OPÁL ÜVEG
100% üveg. A jellegzetes fehér színt fluor hozzáadásával nyerik. A Bormioli Rocco opálüvegtermékek egyet jelentenek a higiéniával, a folyadékállósággal, a nagy ütésállósággal és a könnyű használattal. Az opálüveg termékek mosogatógépben moshatók.
Szállítási információk

Futárszolgálat
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt ([email protected]), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés Toledo üvegétkészlet 19 r. /fehér/ BORMIOLI

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek