Date of Birth arany színű bokalánc - 1991

Cikkszám: 18614

Szín Nincs

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Termék leírás

Súly: 19,20 gramm

bokalánc;n hossza: 27 cm

Medálok mérete: 2,5cm

Szállítási információk

Szállítási díj:  INGYENES

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!

Szállítási módok

GLS házhoz szállítás: Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a GLS futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában. Az értesítőn található telefonszámon Ön fel tudja venni a kapcsolatot a futárszolgálattal és másik szállítási időpontot tud megadni. Az online csomagkeresés funkció segítségével a nap bármely szakában elérhető a csomagtörténet.

GLS csomagpont: GLS CsomagPont választása esetén válassza ki az Önhöz legközelebb eső GLS CsomagPontot. A csomagátvevő helyen az értesítéstől számított 5 napon belül bármikor átvehető a küldemény. A GLS CsomagPontok hosszú nyitva tartási időben fogadják az ügyfeleket, így a legkedvezőbb időpontban veheti át a csomagot. A GLS közvetlenül a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítja a csomagot.

A szállítástól való elállás

Amennyiben a vásárló által megrendelt termék nem áll az eladó rendelkezésére, abban az esetben az eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt rendelést részben, vagy egészben visszautasítsa. Részben történő teljesítésre a vevővel történt egyeztetést követően kerülhet sor. Ha az eladó a szerződéskötésben vállalt kötelezettségének nem tud eleget tenni, abban az esetben köteles a megrendelőt a lehető leghamarabb tájékoztatni.

A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. Vevő a szerződési feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Információk
Tulajdonság Érték
Szín Nincs
0 értékelés Date of Birth arany színű bokalánc - 1991

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek