Tubertini THERMO BAIT BOX

Cikkszám: 1149

A Tubertini Thermo Bait Box  azaz nyáron hidegen tartó és télen pedig hőmegtartó  csalis doboz  amely formája ovális kézhez álló igen praktikus,akár övre csatolható. Helytakarékos, ha több edényt készítünk ki. Akár élő csali csonti vagy giliszta is tárolható benne egy zacskóban,amelyek ez által hosszabb idei elállnak a tűző napon vagy fagyos hidegben is.

Szín sárga alap szin ," Tubetini " logoval.
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Mérete 14,7x 9x 8 cm
frissitendo nem

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Szállítási információk

Kiszállítás

  • munkanapon 12 óráig beérkezett rendeléseket felár nélkül másnap kiszállítjuk , azaz a weboldalon rendelhető státuszú termékeket a következő napon megkapod ( ez alól kivételt képezhetnek a kereskedelmileg frekventált időszakok ,pl. karácsony vagy állami ünnepek előtti időszakok , Black Friday stb mert ilyen esetben a futárszolgálatok leterheltebbek és ezáltal csúszás lehet a kiszállításokban ) . Ilyen esetekben felhívunk telefonon, vagy mailt küldünk a várható szállítás dátumáról .  

Szállítási mód kiválasztása

  • Házhozszállítás (futárszolgálattal)

Ezt követően egy Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

Fizetési mód kiválasztása

        - banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)

  • utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának)
  • Barion - (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos Barion rendszeren keresztül)
  • Fizetés egy Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségéról az adott átvételi ponton előre tájékozódnia kell.) - ez az opció kidolgozás alatt van

Információk

Tulajdonság Érték
Szín sárga alap szin ," Tubetini " logoval.
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Mérete 14,7x 9x 8 cm
frissitendo nem

0 értékelés Tubertini THERMO BAIT BOX


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek