Harvey Mackay: Cápák közt sértetlen avagy A kapitalizmus iskolája

Cikkszám: 1273

Útmutató kishalaknak, akik nagy halak szeretnének lenni

„Kedves olvasó, ha ön úgy nyitotta ki ezt a könyvet, hogy nem tudta, mire számítson, akkor most nagyon kellemes meglepetésben lesz része.
A Cápák közt sértetlen avagy A kapitalizmus iskolája ugyanis korántsem elcsépelt, felső-kereskedelmi iskolai örök igazságok gyűjteménye, hanem valóságos kincsesládája az olyan ismereteknek, amelyeknek azonnal hasznát is veheti mindenki az üzleti életben, magánéletben, emberi kapcsolataiban és céljai kitűzésében. Habozva mondom ki mindezt, mivel egyrészt azt szeretném, ha mindenki okulna Harvey Mackay bölcsességéből, zsenialitásából, alkotókészségéből, vagyis mindabból, amit magam és annyira kedvelek benne, másrészt azonban a legszívesebben inkább megtartanám magamnak mindazt amit tőle tanultam. Megvagyok ugyanis győződve arról, hogy ha én lennék az egyetlen ember a világon, akinek ez a könyv a birtokában van, akkor játszva magam mögött hagyhatnék mindenkit a pályán. Tudom, ha elolvassák, önök sem akarják majd, hogy a versenytársaik kezébe kerüljön.
Mi olyan rendkívüli ebben a könyvben? Nos, sok minden. Például az, hogy milyen el nagyszerű, feledhetetlen és tanulságos történeteket szedett össze Harvey Mackay leckéinek illusztrálására. Röviden és frappánsan megfogalmazott kis paraboláinak és nagy igazságainak sok hasznát veheti kezdő és veterán üzletember egyaránt.
Ígérhetem, jó mulatság lesz majd, amikor egybevetik másokkal, akik szintén olvasták a könyvet, hogy kinek melyik a kedvenc leckéje." Kenneth Blanchard

oldalszám 203
kötés Kemény
kiadás éve 1991
állapot Olvasatlan példány

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Útmutató kishalaknak, akik nagy halak szeretnének lenni

„Kedves olvasó, ha ön úgy nyitotta ki ezt a könyvet, hogy nem tudta, mire számítson, akkor most nagyon kellemes meglepetésben lesz része. 
Cápák közt sértetlen avagy A kapitalizmus iskolája ugyanis korántsem elcsépelt, felső-kereskedelmi iskolai örök igazságok gyűjteménye, hanem valóságos kincsesládája az olyan ismereteknek, amelyeknek azonnal hasznát is veheti mindenki az üzleti életben, magánéletben, emberi kapcsolataiban és céljai kitűzésében. Habozva mondom ki mindezt, mivel egyrészt azt szeretném, ha mindenki okulna Harvey Mackay bölcsességéből, zsenialitásából, alkotókészségéből, vagyis mindabból, amit magam és annyira kedvelek benne, másrészt azonban a legszívesebben inkább megtartanám magamnak mindazt amit tőle tanultam. Megvagyok ugyanis győződve arról, hogy ha én lennék az egyetlen ember a világon, akinek ez a könyv a birtokában van, akkor játszva magam mögött hagyhatnék mindenkit a pályán. Tudom, ha elolvassák, önök sem akarják majd, hogy a versenytársaik kezébe kerüljön. 
Mi olyan rendkívüli ebben a könyvben? Nos, sok minden. Például az, hogy milyen el nagyszerű, feledhetetlen és tanulságos történeteket szedett össze Harvey Mackay leckéinek illusztrálására. Röviden és frappánsan megfogalmazott kis paraboláinak és nagy igazságainak sok hasznát veheti kezdő és veterán üzletember egyaránt. 
Ígérhetem, jó mulatság lesz majd, amikor egybevetik másokkal, akik szintén olvasták a könyvet, hogy kinek melyik a kedvenc leckéje." Kenneth Blanchard

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk

Tulajdonság Érték
oldalszám 203
kötés Kemény
kiadás éve 1991
állapot Olvasatlan példány

0 értékelés Harvey Mackay: Cápák közt sértetlen avagy A kapitalizmus iskolája


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek