Pongor-Juhász Attila: Szabadítsd ki magad a vállalkozói mókuskerékből!

Cikkszám: 517

Képzeld el, hogy péntek délután, úgy négy óra körül, arra eszmélsz, hogy végeztél minden olyan feladattal, amit a héten el kellett végezned. Sőt, nem csak, hogy végeztél, de a jövő hetedet is megtervezted. Szépen bepattansz az autódba, elindulsz a gyerekekért az iskolába, akik hihetetlen örömmel várnak téged: Apa, de régen voltál már itt nálunk!, vagy Anya, de jó, hogy ideértél időben! Az egész este a tietek, a hétvége is teljes nyugalomban telik el, és már alig várod, hogy újra hétfő legyen és belevethesd magad a vállalkozásodba, amit annyira szeretsz, amit élvezel, ahol kiélheted magad, ahol a vevőid örömmel rendelik meg a termékedet, szolgáltatásodat, ahol a munkatársaid lelkesen végzik a napi feladataikat. Te pedig valami igazán klassz dolgot teszel le az asztalra.
Azonban ahhoz, hogy ide, ebbe az állapotba eljuthass, hogy ilyen életet élhess, szükséges megismerned a legyőzendő akadályokat. Le kell küzdened ezeket ahhoz, hogy valóban időmilliomos vállalkozóvá válhass.

- De hogyan lehetséges ezt az állapotot elérni?
- Hogyan lehetsz képes Te is ezt az ideális és kívánt eredményt elérni, mint szabad vállalkozónak?
Lesz szó mentális és fizikai rendrakásról, írunk listát, kiszámoljuk az időd, az óráid, a perceid értékét, felosztjuk a hetedet különböző típusú munka- és szabadnapokra - és ha mindent betartasz, amit ebben a könyvben leírt a szerző, akkor garantálja neked, hogy a bevételeid növekedni fognak úgy, hogy még kevesebbet is kell dolgoznod.

oldalszám 111
kötés Puha
kiadás éve 2014

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Képzeld el, hogy péntek délután, úgy négy óra körül, arra eszmélsz, hogy végeztél minden olyan feladattal, amit a héten el kellett végezned. Sőt, nem csak, hogy végeztél, de a jövő hetedet is megtervezted.

Szépen bepattansz az autódba, elindulsz a gyerekekért az iskolába, akik hihetetlen örömmel várnak téged: Apa, de régen voltál már itt nálunk!, vagy Anya, de jó, hogy ideértél időben! Az egész este a tietek, a hétvége is teljes nyugalomban telik el, és már alig várod, hogy újra hétfő legyen és belevethesd magad a vállalkozásodba, amit annyira szeretsz, amit élvezel, ahol kiélheted magad, ahol a vevőid örömmel rendelik meg a termékedet, szolgáltatásodat, ahol a munkatársaid lelkesen végzik a napi feladataikat. Te pedig valami igazán klassz dolgot teszel le az asztalra.

Azonban ahhoz, hogy ide, ebbe az állapotba eljuthass,
hogy ilyen életet élhess, szükséges megismerned a legyőzendő akadályokat. Le kell küzdened ezeket ahhoz, hogy valóban időmilliomos vállalkozóvá válhass.

  • De hogyan lehetséges ezt az állapotot elérni?

  • Hogyan lehetsz képes Te is ezt az ideális és kívánt eredményt elérni, mint szabad vállalkozónak?

Lesz szó mentális és fizikai rendrakásról, írunk listát, kiszámoljuk az időd, az óráid, a perceid értékét, felosztjuk a hetedet különböző típusú munka- és szabadnapokra - és ha mindent betartasz, amit ebben a könyvben leírt a szerző, akkor garantálja neked, hogy a bevételeid növekedni fognak úgy, hogy még kevesebbet is kell dolgoznod.

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk
Tulajdonság Érték
oldalszám 111
kötés Puha
kiadás éve 2014
0 értékelés Pongor-Juhász Attila: Szabadítsd ki magad a vállalkozói mókuskerékből!

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek