Krups XN910510 kapszulás kávéfőző

Cikkszám: 214761

Garancia 2 év
Elérhető készlet 500

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

62198 Ft
Termék leírás

A Nespresso Vertuo Next kávéfőző új fejezetet nyit a kávékészítésben. Négyféle csészeméret: izgalmas Espressok (40 ml-es hagyományos és 80 ml-es double espresso), a kiegyensúlyozott Gran Lungo (150 ml) és a nagyobb méretű Mug (230 ml). A kávégép beolvassa az egyes kapszulákon található vonalkódot, és úgy készíti el kávéját, hogy az tökéletesen tárja fel rejtett értékeit.   Elég egyetlen gombnyomás, és a Nespresso Centrifusion™ technológia megpörgeti a kávéőrlemény és a víz elegyét – így alakul ki a különleges, gazdag crema réteg. A többféle színben kapható kávégép remekül illik bármelyik konyhába. A készülék automatikusan frissíti rendszerét.

Négyféle csészeméret
Egyetlen, elegáns kávéfőző négyféle csészemérethez, legyen az akár egy 230 ml-es Mug, egy 150 ml-es Gran Lungo, egy 80 ml-es Double Espresso vagy egy 40 ml-es Espresso. A kávéstílusokhoz három különböző méretű kapszula áll rendelkezésére: a nagy méretű a Mug, a közepes a Gran Lungo vagy Double Espresso, illetve a kis méretű kapszula az Espresso elkészítéséhez. Mindegyik kapszula finoman őrölt és pörkölt kávét rejt, megőrizve az őrlemény tökéletes frissességét.

Centrifusion™ technológia
A Vertuo kávégépek szabadalmaztatott Centrifusion™ kávékészítési technológiáját a Nespresso fejlesztette ki. Csak helyezze be a kapszulát, zárja le a kart, és a kávéfőző máris percenként 4000 fordulattal pörgeti meg a kapszulát azért, hogy a kávéőrlemény és a víz tökéletes crema réteget hozzon létre, és önnek tökéletes kávéélményben lehessen része kedvenc Gran Lungo-ja vagy épp klasszikus Espresso-ja fogyasztása közben.

Valamennyi blend a saját stílusában készül el
A Vertuo intelligens kávékészítési rendszere felismeri az egyes Nespresso kávékat. A kapszula peremén látható vonalkódot leolvasva a kávéfőző automatikusan beállítja a kiválasztott Nespresso kávénak megfelelő paramétereket, így önnek semmit nem szükséges beállítania. Ennek köszönhetően a kiválasztott kávé tökéletesen tárja fel aromáit csupán egyetlen gomb megnyomásával. (Class 1. besorolású lézerrel működő termék)

Egyszerű kávékészítés egyetlen gombnyomással
Készítse el kivételes minőségű Mug méretű kávéját vagy épp klasszikus Espresso-ját egyetlen gomb megnyomásával. A lefőzés után a használtkapszulát a kávéfőző automatikusan a használtkapszula tartóba ejti. A különféle csészeméretekhez három magasságban állíthatja – vagy akár teljesen le is veheti – a csészetartót.

Lépést tart a változó világgal
Hogy soha ne maradjon le a legújabb trendekről, a Vertuo Next WiFi-kapcsolaton keresztül automatikusan frissíti programját. így a kávékészítés élménye mindig kifogástalan lesz, önnek pedig hosszú időn át nem lesz más dolga, mint élvezni a különleges kávét.

Magas minőségű kávé
A Nespresso rendkívül szigorú szabályok alapján válogatja kávéit. A légmentesen lezárt és újrahasznosítható alumínium kapszulák hosszan megőrzik a kávéőrlemények frissességét és kivételes ízvilágát. Kávékapszuláikkal a nap bármely percében élvezheti a kávézás kényeztető élményét.

 

Szállítási információk

Szállítási díj:

INGYENES

Szállítási mód:  
A szállítás Magyarország egész területén hétfőtől péntekig, munkanapokon és munkaidőben történik. A megrendelt termékek kiszállítását futárszolgálattal végezzük.

 Fizetési mód:
• Készpénz: Kiszállítás alkalmával, az áru átvételekor a szállítónál készpénzben, a kiállított számla alapján.
• Átutalással: A kiszállítást megelőzően banki átutalással
• Online bankkártyás fizetés

Átvételi mód:

Személyes átvétel
Lehetősége van arra, hogy a megrendelt termékeket budapesti ügyfélszolgálatunkon (1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33.) személyesen, vagy az Ön által megjelölt személy vegye át. A megrendelt termék átvételének lehetséges időpontjáról, a termék beérkezését követően automatikus e-mailt küldünk a megadott e-mail címre.


Ügyfélszolgálat címe:

  • H-1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33./A

Ügyfélszolgálat nyitvatartási idő:

  • hétfő - kedd – csütörtök: 9-18 óra
  • szerda – péntek: 8 - 16 óra

Kis méretű termékek rendelése esetén 48 órán belül, nagyháztartási gépek esetében 72 órán belül, raktárkészlettől függően, vállaljuk a termék kiszállítását.

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!

Információk
Tulajdonság Érték
Garancia 2 év
Elérhető készlet 500
0 értékelés Krups XN910510 kapszulás kávéfőző

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek