G21 Trambulin MiniJump 136 cm védőháló nélküli

Cikkszám: 81517


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

33790 Ft

Termék leírás

A kiváló minőségű és népszerű G21 fitnesz trambulin 136 cm ugrófelület átmérőjű védőháló nélkül, megerősített szerkezettel ellenáll a deformációnak és a mechanikai sérüléseknek. Kompakt kialakításának és nagy teherbírásának köszönhetően a G21 fitnesz trambulinok ideális kellékek az edzéshez.A masszív felépítésüknek és az átgondolt megoldásuknak köszönhetően a G21 fitnesz trambulinok ideálisak otthoni edzéshez, kardió, fizikum és koordinációhoz. Ugyanakkor elősegítik a kalóriák elégetését. A G21 MiniJump trambulinon végzett edzés is remek alternatíva a rossz időben történő edzéshez.Az ugrófelület csúszásgátló kezelése növeli a biztonságot ugrás közben. Az ugrófelület speciális puha rögzítése a trambulin vázához csökkenti a sérülések kockázatát ugráskor A megerősített horganyzott acél konstrukció ellenáll a deformációnak és a mechanikai sérüléseknek. Rugó nélküli fitnesz trambulin stabil és megbízhatóan áll a kijelölt helyen Minőségi kialakításának köszönhetően a trambulin 130 kg-ig terhelhető A MiniJump trambulin ideális edzésforma kis vagy junior sportolók számára. Segíti az állóképesség növelését, a fizika fejlesztését és a sportedzéseken való munkát, függetlenül az aktuális napszaktól, időjárástól vagy a sporthelyszínek, sportklubok vagy klubok nyitvatartási idejétől. A trambulin kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy edzés után könnyen mozgatható vagy tárolható.

Javaslat: Ne engedjük, hogy a gyerekek felügyelet nélkül ugráljanak a trambulinra, rugó nélküli trambulinon védőháló nélkül történő ugráláskor ugyanazok a szabályok érvényesek a biztonságos használatra, mint a többi sporteszközre.

Az ugrás nagy előnye, hogy kevesebb erőfeszítést tesznek az ízületek. Az ugrás tehát ideális mozgásforma a nagyobb súlyúak számára, akiknek az ízületeinek nem jönne jót a futás vagy más sporttevékenység.Trambulinon végzett edzés során a gerinc körüli izmok és a test közepén (mag) található mély belső izmok is érintettek. Ennek köszönhetően a trambulinon ugrálás a testtartást is javítja, és segíthet a hátfájáson is, főleg ülőmunkánál, de ideális minden típusú edzéshez dinamikus alakformáláshoz, erősítéshez, fizikai állapot javításához.

Termék részletek:

 • trambulin átmérője: 136 cm
 • ugróterület: 110 cm
 • trambulin magassága: 25,5 cm
 • maximális terhelés (a tanuló maximális súlya): 130 kg
 • fekete szín
 • rugók száma: 42
 • lábak száma: 6
 • súlya csomagolás nélkül: 6,3 kg
 • súlya csomagolással együtt: 8 kg
 • csomag méretei: 138 x 5 x 138 cm

Csomag tartalma:

 • 1 x trambulin

Szállítási információk

Szállítási mód: házhozszállítás - Magyarország területén a házhozszállítást a GLS vagy a TRANS-O-FLEX futárszolgálat munkatársai végzik

Fizetési mód: 

 • fizetés utánvétellel: a számla (megrendelés) az Ügyfél által megadott címen a futárnak készpénzzel egyenlíthető ki.

 • banki előre-utalással: a számla (megrendelés) a Szolgáltató által megadott számlaszámra banki átutalással egyenlíthető ki

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!

Információk

Tulajdonság Érték

0 értékelés G21 Trambulin MiniJump 136 cm védőháló nélküli


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek