Szőnyeg Shiraz 1670/r55

Cikkszám: 190shi1670r55

Színárnyalat: piros Stílus: modern Típus: normál szálmagasságú Anyag: 100% PP - BCF Teljes magasság: ±7 mm

Szállítási idő napban 2-3 nap
Elérhető készlet 19
Szín bordó
Szélesség 180-200
Hosszúság 280-300
Súly(kg) 7.4500
Szállítási díj 2500 Ft
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

24499 Ft
Termék leírás

A klasszikus stílusú szőnyegek kidolgozott mintavilágukkal, eleganciát sugárzó szépségükkel különleges légkört teremtenek otthonunkban.

A harmónia megteremtése érdekében fontos a textíliák összhangja: egy kevésbé feltűnő, de színvilágában a szőnyeghez igazodó szövet kiemeli a szőnyeg eleganciáját.

Szállítási információk

Szállítási árak: Ingyenes!
Szállítási módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Utánvét, Bankkártyás fizetés, Banki előreutalás

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!

A webáruházban megrendelt áruk kiszállítását Magyarország területén egész területén vállalja. A kiszállítás alapvető feltétele, hogy a szállítójármű a szállítási címet biztonságosan meg tudja közelíteni. A csomagok kiszállítását a futárcégek a szállítási címre, családi háznál telekhatárig/kapuig, társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesítik. Ez saját üzletszabályzatuk szerint történik, de a tapasztalataink szerint hozzáállásuk segítőkész és vásárlóbarát. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben a megrendelt termékeket valaki át tudja venni. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának nem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Dr. Padló Kft. részére. Kérjük, hogy a csomag átvételekor a futár előtt győződj meg a következőkről:

A csomagolás sérülésmentes

A számla végösszege megegyezik a második

("rendelését feldolgoztuk") visszaigazolásban szereplő összeggel. Ellenőrzést követően - hiba esetén - kérd a futárt jegyzőkönyv felvételére. A termékcserére, visszaküldésre az ÁSZF-ben térünk ki bővebben. Ha a terméket kicsomagoltad és használatba vetted, bízunk benne, hogy elégedett leszel választásoddal és a mi szolgáltatásainkkal egyaránt!

Információk
Tulajdonság Érték
Szállítási idő napban 2-3 nap
Elérhető készlet 19
Szín bordó
Szélesség 180-200
Hosszúság 280-300
Súly(kg) 7.4500
Szállítási díj 2500 Ft
0 értékelés Szőnyeg Shiraz 1670/r55

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek