HANDY húsdaráló 2 bet.

Cikkszám: 561

TESCOMA Handy Húsdaráló

Elérhető készlet 4
Súly(kg) 0
Márka Tescoma

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

14860 Ft
Termék leírás

HANDY univerzális húsdaráló

Leírás

 

1. Műanyag adagolóharang               5, Vágópenge                         9, Tekerőkar

2, Beömlő nyílás                               6, Kis lyukú darálófej              10, Daráló szerkezet

3, Daráló csiga foglalat                     7, Nagy lyukú darálófej           11, Vákumzár kapcsoló

4, Daráló csiga                                   8, Anyacsavar                        12, Vákumzár

 

Első használat előtt

Szedje szét a húsdarálót elemeire és mossa el őket langyos vízzel, majd törölje szárazra. Minden használat után járjon el ugyanígy.

Szétszedés és összerakás

Távolítsa el a műanyag adagolóharangot (1), csavarja le az anyacsavart a darálóról (8), vegye le a darálófejet (6, 7) és húzza ki a daráló csigát a foglalatból (4). Távolítsa el a vágópengét (5) a daráló csigáról és vegye le a daráló csiga foglalatot (3) a darálóról. Alaposan öblítse át a daráló szerkezetet és a tartozékokat folyó víz alatt, majd törölje őket szárazra. Ezután szerelje össze a darálót. Összeszereléskor ügyeljen rá, hogy a daráló csiga foglalatot helyesen tegye be a darálóba, ellenőrizze a vágópenge helyzetét (a vágópengének a daráló külseje irányába kell néznie, a rozsdamentes darálófej irányába), ügyeljen rá, hogy a darálófej is pontosan illeszkedjen a helyére (a négy kiálló pöcöknek illeszkednie kell a daráló műanyag foglalatába mart lyukakba) (13).

A vákumzár használata

Helyezze a darálót a vákumos műanyag felületével egy tiszta, egyenes, nem porózus felületre (pl. konyhaasztal stb). Alakítsa ki a vákumot a vákumzár kapcsoló (11) előre fordításával. Helyezze be a tekerőkart (9) a daráló hátsó felén található daráló csiga foglalatba, majd győződjön meg róla, hogy a kar könnyedén elfordítható óramutatóval egyező és ellenkező irányba is. Ha a vákumzár esetleg gyengülne hosszas darálás közben, akkor ellenőrizze le, hogy a felület, amin a daráló van, tiszta és egyenes-e, majd képezze újra a vákumot.

Használat

Készítse elő a húst a daráláshoz (távolítsa el a csontokat, inakat, porcokat stb, majd vágja fel kis darabokra. A száraz tésztát, hámozott hagymát, előfőzött zöldségeket, sajtot stb szintén kis darabokra kell vágni darálás előtt. Tegye be az ételt a beömlő nyílásba, majd mozdítsa el a kart óramutatóval megegyező irányba. Ne fejtsen ki túl nagy erőt, amennyiben a kar véletlenül nem mozogna könnyedén a beömlő nyílás túltelítettsége miatt! Ilyen esetekben mozgassa a kart óramutatóval ellentétes majd megegyező irányba. Ezt a mozdulatot ismételje, míg az eltömítődés meg nem szűnik, majd folytassa a darálást. Figyelem! Csak a műanyag adagolóharanggal tömjön élelmiszert a beömlő nyílásba!! Soha ne nyúljon a készülékbe kézzel, ezáltal elkerülve a baleseteket!

Karbantartás és tárolás

Szedje szét a darálót minden használat után, használjon meleg, mosószeres vizet, öblítsen, majd törölje szárazra a részeket, s így szerelje össze újra a készüléket.

3 éves garancia
A vásárlás időpontjától számítva 3 év garancia áll fenn a termékre.
A garancia nem érvényes az alábbi esetekben:
- nem rendeltetésszerű (nem a használati útmutatóban leírt) használat
- ütés, leesés vagy nem megfelelő bánásmód okozta sérülés
- nem szakszerű javítás következtében létrejövő változások, hibák esetén

A garancia érvényesítése érdekében lépjen kapcsolatba a forgalmazóval vagy a szervizek egyikével (ezek listáját megtalálja a www.tescoma.com honlapon).

Szállítási információk

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt (konyhavarazsshop@gmail.com), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
Elérhető készlet 4
Súly(kg) 0
Márka Tescoma
0 értékelés HANDY húsdaráló 2 bet.

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek