FRIGOVERRE hűtőkancsó fedővel 1,0 l

Cikkszám: 1111

Bormioli Rocco Frigoverre hűtőkancsó


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Termék leírás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Frigoverre kancsóhoz

Első használat előtt mossuk el a terméket. Lehetőleg ne töltsük tele teljesen a pereméig a kancsót, és ellenőrizzük le, hogy a fedő hermetikusan illeszkedik-e az üvegre. Ne töltsünk túl hideg vagy túl forró folyadékot a kancsóba, mert a hirtelen hő változás az üveg eltöréséhez vezethet. Inkább várjunk, amíg a folyadék szobahőmérsékletű lesz.

Használat mélyhűtőben:

A kancsót -20 C hőmérsékletig tehetjük mélyhűtőbe. Fagyasztásnál ne töltsük csordultig tele az edényt, nehogy a fagyasztással beálló térfogat-növekedés szétfeszítse az üveget.

Használat mikrohullámú sütőben:

Csak melegítésre illetve fagyasztás utáni kiolvasztásra tegyük a kancsót mikrohullámú sütőbe, maximum 70 C eléréséig! Ne tegyük az edényt a mélyhűtőből rögtön a mikrosütőbe, hanem várjuk meg, míg szobahőmérsékletűre melegszik! Magas zsír- vagy cukortartalmú folyadékok melegítéskor hirtelen érnek el akár 200 fokos hőmérsékletet is, így ezek melegítése nem ajánlott a kancsóban!

Ne használjuk a mikrohullámú sütőnk grill funkcióját!

Mikor a kancsót kivesszük a mélyhűtőből vagy a mikrosütőből, tegyük rá egy edényalátétre, nehogy elpattanjon az üveg. Az edény nem tehető hagyományos sütőbe, közvetlen lángra, villany- illetve üvegkerámia lapos tűzhelyre.

Mosogatógépben tisztítható.

Hermetikusan záró dugó

Nyitáshoz tekerjük el a dugó középső részét kb. fél fordulatnyira óramutató járásával ellenkező irányba

Záráshoz fogjuk meg a dugó külső részét, és csak a belső részt tekerjük óramutató járásával megegyező irányba

Ne erőltessük a dugót, ha már könnyedén nem forog tovább!

 

Szállítási információk

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt ([email protected]), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés FRIGOVERRE hűtőkancsó fedővel 1,0 l

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek