ZENIX TENDENCY sültes tál 31x26 cm

Cikkszám: 1000

ZENIX  - ÚJ, RAFINÁLT ÉS ELLENÁLLÓ ANYAG A TERÍTÉS VILÁGÁBAN

Elérhető készlet 31
Súly(kg) 0
Márka LUMINARC

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Termék leírás

ZENIX  - ÚJ, RAFINÁLT ÉS ELLENÁLLÓ ANYAG A TERÍTÉS VILÁGÁBAN

 

 

A ZENIX egy új, ásványi eredetű anyag, amely az esztétikai kifinomultságot a legújabb technológiával párosítja. Rendkívül ellenálló, a praktikumot előtérbe helyező, új formatervezés.

RENDKÍVÜLI ÜTÉSÁLLÓSÁG: A ZENIX-et különböző ásványi anyagok magas hőmérsékletű fúziójával állítják elő, ennek köszönhetően kivételes mechanikai ellenállás jellemzi, amelyet a hozzáadott alumíniumtartalom még tovább növel. A ZENIX-ből készülő edények akár háromszor olyan csorbulás és ütésállóak, mint a hagyományos porcelánok.

RENDKÍVÜLI KARCÁLLÓSÁG: A ZENIX erős, mégis tökéletesen sima és nem porózus felületet biztosít. A rozsdamentes evőeszközök semmilyen nyomot nem hagynak maguk után, ellentétben a hagyományos porcelánnal. A ZENIX tányérok felülete gyakori mosás esetén is megőrzi eredeti szépségét. (Háztartási mosogatás esetén 3000, ipari mosás esetén 2000 cikluson keresztül.)

TÖKÉLETES KIDOLGOZÁS: A ZENIX különleges gyártási eljárással készül, amely során minden egyes darab elkészítésének különleges figyelmet szentelnek. Az új technológiának köszönhetően a kivételes homogenitású anyagból készült edények alsó és felső része egyaránt különlegesen finom tapintású.

VOLARE – PÁRATLAN FORMATERVEZÉS

A könnyen megmunkálható ZENIX a mai kor kívánalmainak megfelelő, váratlan és intelligens formatervezésű edények létrehozását teszi lehetővé. Mostantól semmi nem szabhat határt a természetből ihletet merítő, merész formákban gondolkodó tervezői fantáziának.A VOLARE kollekció visszafogott eleganciája a kontyvirág tiszta szépségére emlékeztet. A merész, mégis kifinomult és időtlen vonalvezetés minden egyes tányérnak különleges megjelenést kölcsönöz. A VOLARE kollekciójában a ZENIX a fehér új, kifinomult és elegáns bézs árnyalatával párosul.

Szállítási információk

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt (konyhavarazsshop@gmail.com), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
Elérhető készlet 31
Súly(kg) 0
Márka LUMINARC
0 értékelés ZENIX TENDENCY sültes tál 31x26 cm

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek