PARMA fehér tál 31x31 cm.BORMIOLI

Cikkszám: 2464

BORMIOLI ROCCO nagy tál, mely kiegészíti étkészletét! 

Ez a készlet a Parma kollekciónk része; amelyek ellenállása és sokoldalúsága minden terméket alkalmassá tesz bármilyen igényre.

Opál edzett üvegből készült, higiénikus anyag, amely ellenáll az ütéseknek és a magas hőmérsékletnek, valamint mikrohullámú sütőben is biztonságos.
A lemezek modern és lineáris kialakítást mutatnak, amelyet finom görbület lágyít.
Az étkészlet a következőkből áll:
- 6 tányér
- 6 leves tányér
- 6 desszert étel


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Szállítási információk

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt ([email protected]), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés PARMA fehér tál 31x31 cm.BORMIOLI

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek