WHITE LINEN leveses csésze + alj 25 cl

Cikkszám: 908

QUALTIY kerámia leveses csésze

 

 

 


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Termék leírás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KERÁMIA EDÉNYEKHEZ

A kerámia tulajdonságai miatt annak érdekében, hogy minél hosszabb élettartamúak legyenek a vásárolt termékeink, az alábbi szabályok figyelembe vételét javasoljuk:

1, Alkalmasak-e a kerámia termékek vendéglátóipari felhasználásra?

A kerámiát leginkább háztartásoknak ajánljuk. Használata nem ajánlott hotelek és vendéglátóipari egységek részére, kivéve, ha különös gondossággal kezelik a termékeket.

2, Lehet-e kerámia edényeket mikrosütőbe tenni?

A kerámia edények használhatóak mikrohullámú sütőben ételek melegen tartására és/vagy előmelegítésére. A hirtelen hőváltozás azonban (pl. fagyott élelmiszerek hirtelen felmelegítése nagy hőmérsékleten) hajszálrepedéseket okozhat a bevonaton. Az arany- vagy platinumszegélyű tányérok NEM használhatóak mikrohullámú sütőben.

3, Lehet-e a kerámia edényeket mosogatógépben tisztítani?

Habár a kézi mosás finom mosószerrel ajánlottabb, a kerámia termékek tisztíthatók mosogatógépben megfelelő odafigyeléssel. Használjunk kímélő mosogatószert, illetve óvatosan helyezzük el az edényeinket a mosogatógépben, hogy megelőzzük azok megkarcolódását. Az arany- vagy platinumszegélyű tányérok NEM tehetőek mosogatógépbe.

4, Igaz, hogy a kerámia edények nagy vízfelvevő képességgel rendelkeznek?

Az egyéb, égetéssel készülő termékekkel összehasonlítva a kerámia valóban nagyobb vízfelvevő képességgel bír. Ez a magyarázata annak, hogy lehetőleg kerülendő a termékek nagy gőznek való kitétele. Ennek ellenére, a gyártó cég által alkalmazott speciális eljárásnak köszönhetően (1250 Celsius fokon történő kiégetés, a talp speciális mázzal történő bevonása) ezek a kerámia termékek az általánosnál jobban ellenállnak a víznek.

5, Edények stócolása
Még a legkeményebb felület is megkarcolódhat. Ez sajnos bármilyen kerámia termékkel előfordulhat. Ennek megelőzésére lehetőleg óvatosan helyezzük egymásra tároláskor az edényeket, mert sajnos könnyen hajszálrepedések jelenhetnek meg a bevonaton.

 

 

 

 

 

Szállítási információk

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt ([email protected]), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés WHITE LINEN leveses csésze + alj 25 cl

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek