Pulcherrima - Öregedésgátló Arckrém Ózonizált Olajjal

Cikkszám: 789

ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCKRÉM ÓZONIZÁLT OLAJJAL

 

Leírás: Exkluzív formulával dúsított arckrém, ami bőr újjáépítő és regeneráló összetevőkben gazdag. Az ózonizált olajjal dúsított arckrém elősegíti a kollagén termelődését a bőr legmélyebb rétegeiben, így lassítva a sejtek öregedését. Az arckrém UVA és UVB szűrőt tartalmaz mely megóvja a bőrt a nap káros sugárzásától.


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

23560 Ft
Termék leírás
ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCKRÉM ÓZONIZÁLT OLAJJAL   Leírás: Exkluzív formulával dúsított arckrém, ami bőr újjáépítő és regeneráló összetevőkben gazdag. Az ózonizált olajjal dúsított arckrém elősegíti a kollagén termelődését a bőr legmélyebb rétegeiben, így lassítva a sejtek öregedését. Az arckrém UVA és UVB szűrőt tartalmaz mely megóvja a bőrt a nap káros sugárzásától. Használat: A kezelendő bőrfelület megtisztítása után vigye fel és gyengéden masszírozza be. Külső használatra! Kiszerelés: 50 ml. Összetevők: Víz, Aloe Vera, Cetearil-alkohol, Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum, Dietil-hexil-karbonát, Cetilalkohol, Ciklopentasziloxán, Gliceril-sztearát, Búzacsírafehérje, Glicerin, Parfum, Fenoxietanol, Nátrium-akrilát-kopolimer, Ózonizált napraforgómag-olaj, Hidrogénezett polidecén, Nátrium-lauroil-laktilát, Xantángumi, Karbomer, Lenmag sav, Jojoba olaj, Sárgabarackmag olaj, Ciklohexasziloxán, Etilhexil-metoxi-cinnamát, Nátrium-dehidroacetát, Etil-hexil-glicerin, PPG-1-tridán-ceramid, Szorbitán-triolát, Karamella, Keramid NP, Citromsav, Keramid AP, 6-szorid AP, Fitoszfingozin, Koleszterin, Kálium-szorbát, Nátrium-hialuronát, Nátrium benzoát, Nátrium-szulfit, Pentátrium-penteát, Keramid EOP.
Szállítási információk

A szállítások várható határideje: 2-5 munkanap az ország bármely pontjára. 

A szállítás díja

A szállítás díja Magyarország területén belül 1990 Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 19.900,- Ft-ot. Szakmai felhasználóink részére a “túra” rendszerű kiszállításban történő termékátvétel díjmentes. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit – a rendelés értékétől függetlenül – nem számítjuk fel.


Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés Pulcherrima - Öregedésgátló Arckrém Ózonizált Olajjal

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek