Thermogenic slimming cream - Termogén karcsúsító krém

Cikkszám: 797

Thermogenic slimming cream – Termogén karcsúsító krém

ZSÍRÉGETŐ, KARCSÚSÍTÓ KRÉM ÓZONIZÁLT OLAJ MIKROKAPSZULÁKKAL

 

Leírás: Könnyen használható krémes emulzió. Intenzív melegedő tulajdonsága miatt inkább csak professzionális alkalmazása ajánlott. A magas hőmérséklet és az ózonizált olaj együttes hatása révén felgyorsul a bőr mikrokeringése, ami segít kiüríteni a felgyülemlett folyadékot és a felhalmozott szabad gyököket. Az ózonizált olaj segítségével az értékes hatóanyagok mélyen beszívódnak a bőrbe, és célzottan szüntetik meg a problémákat.


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

33340 Ft
Termék leírás
Thermogenic slimming cream – Termogén karcsúsító krém ZSÍRÉGETŐ, KARCSÚSÍTÓ KRÉM ÓZONIZÁLT OLAJ MIKROKAPSZULÁKKAL   Leírás: Könnyen használható krémes emulzió. Intenzív melegedő tulajdonsága miatt inkább csak professzionális alkalmazása ajánlott. A magas hőmérséklet és az ózonizált olaj együttes hatása révén felgyorsul a bőr mikrokeringése, ami segít kiüríteni a felgyülemlett folyadékot és a felhalmozott szabad gyököket. Az ózonizált olaj segítségével az értékes hatóanyagok mélyen beszívódnak a bőrbe, és célzottan szüntetik meg a problémákat. Használat: A kezelendő felületen oszlassa el a terméket dörzsölő, rezgő mozdulatokkal, míg a krém fel nem szívódik, és a bőrfelület egyenletes vörös nem lesz. Heti 2-3-szor ajánlott alkalmazni. Használat után alaposan mosson kezet. Külső használatra! Kiszerelés: 200 ml. Összetevők: Víz, Cetearil-alkohol, Kaprilsav/Kapri-triglicerid, Gliceril-sztearát, Propilén-glikol, Kálium-palmitoilhidrolizált búzafehérje, Parfum, Hidroxi-etil-cellulóz, Fenoxi-etanol, Xantángumi, Koffein, Ózonizált napraforgómag-olaj, Alkohol, Nátrium-hidroxid, Laminaria digitális kivonat, Vadgesztenye kivonat, Molyhos nyír levél kivonat, Borostyán levél kivonat, Paprika kivonat, Ázsiai gázló kivonat, Etilhexil-glicerin, Kininfa kéreg kivonat, Kocsányos tölgy kéregkivonat, Tetrasodium Glutamate Diacetate.
Szállítási információk

A szállítások várható határideje: 2-5 munkanap az ország bármely pontjára. 

A szállítás díja

A szállítás díja Magyarország területén belül 1990 Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 19.900,- Ft-ot. Szakmai felhasználóink részére a “túra” rendszerű kiszállításban történő termékátvétel díjmentes. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit – a rendelés értékétől függetlenül – nem számítjuk fel.


Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés Thermogenic slimming cream - Termogén karcsúsító krém

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek