LUXHEM DEDALO likőrös készlet 7 r.-BORMIOLI

Cikkszám: 2147

BORMIOLI ROCCO


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

Termék leírás
Ez a kancsó a Dedalo kollekció része, amelynek termékeit látványos faragások díszítik, amelyek nagyszerű személyiséget kölcsönöznek nekik.

A Dedalo 7 darabból álló készlet átlátszó üvegedényt és likőr poharakat tartalmaz csillogó csillaggal.

A Dedalo dekanter 78 cl (26 1/4 oz) űrtartalmú, és jellegzetes vágási formája a tört jég ihlette; a likőrpoharak űrtartalma 8,5 cl (2 3/4 oz).
Ez a szett stílusos hangulatot kölcsönöz a házi sarokbárnak, és egyben elegáns ajándékötlet is.

Mosogatógépben mosható termék.
Szállítási információk

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt ([email protected]), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés LUXHEM DEDALO likőrös készlet 7 r.-BORMIOLI

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek