Víz- és időjárásálló GLENWOOD műanyag kerti tároló 390 L

Cikkszám: 241542204

Elérhető készlet 4
Súly(kg) 0

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

40029 Ft
Termék leírás

GLENWOOD műanyag kerti tároló 390 L

A nagy kapacitású tárolóban mind a kerti szerszámok, mind pedig a párnák vagy a pokrócok is elférnek. Összeszerelése mindössze 15 percet vesz igénybe és nem szükséges hozzá speciális szerszám használata. Vízálló és ellenáll az időjárás viszontagságainak. A fedél nyitását és zárását hidraulikus mechanizmus segíti. Akár ülőhelyként is szolgálhat 2 személy részére.
Szállítási információk

Fizetési, szállítási módok:

4.6.1.1. Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja készpénzben kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot.

4.6.1.2. Átutalásos fizetés: Amennyiben a rendelés értékét banki átutalással szeretné kiegyenlíteni, az alábbi számlaszámra történő utalással végezheti el: MKB Bank: 10300002-10587193-49020014

4.6.1.3. Készpénzes fizetés: Amennyiben a rendelés értékét személyes átvétel esetén szeretné készpénzben kiegyenlíteni, kérjük válassza ezt a lehetőséget.

4.6.1.4. Amennyiben Felhasználó a kártyás fizetés opciót választja, akkor a rendelés leadása után átirányításra kerül a Barion oldalára, ahol Felhasználó az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal tudja kifizetni rendelése ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan e-mailben visszaigazolja Önnek, valamint saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére bármely kérdésével kapcsolatban. További információ a Barion weboldalán található. A rendelés megerősítése után a Barion fizetési oldalára lesz irányítva. · Töltse ki a szükséges mezőket (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód). · Erősítse meg a fizetést. · A vásárlás értéke pillanatokon belül megérkezik a Barion, amiről a kereskedő is azonnali értesítést kap, így megkezdheti a rendelés teljesítését. · Nem kell órákat, vagy napokat várni, míg a banki átutalás megérkezik a kereskedőhöz.

4.6.2. Szállítási költség: Kézbesítési díjazás:/érvényes az ország egész területére/ Utánvételes szállítás esetén:/a rendelés költsége bruttó árban értendő:

  • 0-999999 Ft-ig 999 Ft

A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA-t).

4.6.3. Szállítási idő: készleten lévő termékeknél 4 munkanap 

Információk
Tulajdonság Érték
Elérhető készlet 4
Súly(kg) 0
0 értékelés Víz- és időjárásálló GLENWOOD műanyag kerti tároló 390 L

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek