Alexander Oakwood: Mikor mondjunk NEM-et, és hogyan

Cikkszám: 727

FELTETTE MÁR MAGÁNAK EZEKET A KÉRDÉSEKET? * Hogyan ismerheti fel, ha mások ki akarják használni a saját érdekükben? * Hogyan mondhat határozottan és kulturáltan NEMet ezekre a próbálkozásokra? * Hogyan tehet szert szilárd önbecsülésre, és miért olyan fontos ez mindnyájunk számára? * Hogyan szakíthat a rossz szokásaival és alakíthat ki új, előnyös szokásokat? * Miért olyan vonzó, amikor valaki természetesen viselkedik, és hogyan őrizheti meg ezt az értékes vonását a mai, gyakran szerepjátszásra kényszerítő világunkban? Mit kell tennie ahhoz, hogy embertársaival egyenrangú, gyümölcsöző kapcsolatai legyenek? Lelki békéje, életének harmóniája függ attól, megtalálja-e a helyes válaszokat. Bizonyos, hogy Alexander Oakwood könyve nélkülözhetetlen segítőtársa lesz ebben. Azzal a meggyőződéssel vállalkoztunk a megjelentetésére, hogy jó ügyet szolgálunk. Reméljük, a "NEM" negyedik kiadása is ki fogja érdemelni a magyar olvasók elismerését és szeretetét. A Humán Faktor menedzserképzés könyvei.

oldalszám 217
kötés Puha
kiadás éve 2007

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Mikor mondjunk NEM-et, és hogyan - avagy út az önbecsüléshez

A „jó fellépésnek" jelentős az értéke az emberi kapcsolatokban. Jellegzetessége a természetesség, amely nyíltságot, őszinteséget, kiszámíthatóságot, fesztelenséget és stabilitást sugároz, és nemcsak sugározza, hanem az is.
A természetesség mindenekelőtt spontaneitásban nyilvánul meg: abban a képességükben, hogy a bennünket érő hatásokra gyorsan, az adott konkrét helyzetben következő válaszokat tudjuk adni.

FELTETTE MÁR MAGÁNAK EZEKET A KÉRDÉSEKET? 

  • Miért olyan vonzó, amikor valaki természetesen viselkedik, és hogyan őrizheti meg ezt az értékes vonását a mai, gyakran szerepjátszásra kényszerítő világunkban?
  • Mit kell tennie ahhoz, hogy embertársaival egyenrangú, gyümölcsöző kapcsolatai legyenek?
  • Hogyan tehet szert szilárd önbecsülésre, és miért olyan fontos ez mindnyájunk számára? 
  • Hogyan ismerheti fel, ha mások ki akarják használni a saját érdekükben?
  • Hogyan mondhat határozottan és kulturáltan NEMet ezekre a próbálkozásokra?
  • Hogyan szakíthat a rossz szokásaival és alakíthat ki új, előnyös szokásokat?

Lelki békéje, életének harmóniája függ attól, megtalálja-e a helyes válaszokat. Bizonyos, hogy Alexander Oakwood könyve nélkülözhetetlen segítőtársa lesz ebben. Azzal a meggyőződéssel vállalkoztunk a megjelentetésére, hogy jó ügyet szolgálunk.
A Műfaját tekintve önfejlesztő könyv ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad hasznos, gyakorlati válaszokat az önkifejező – másképpen: asszertív – viselkedés témakörében. Népszerűségét mutatja kiemelkedő sikere is: hét magyar kiadása során eddig mintegy 70 000 példányban kelt el!

 

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk
Tulajdonság Érték
oldalszám 217
kötés Puha
kiadás éve 2007
0 értékelés Alexander Oakwood: Mikor mondjunk NEM-et, és hogyan

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek