Nógrádi Bence: Hétköznapi harcosok 2.

Cikkszám: 299

A Hétköznapi harcosok interjúkötet azoknak szól, akik hajlandók tanulni mások sikereiből, kudarcaiból, küzdelmeiből. Hét ember őszinte vallomása.
Módszerek, ötletek, sorsok, titkok. 

A 2010. év motivácós könyve! 

oldalszám 286
kötés Puha
kiadás éve 2009

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Az okos ember, ha nem tudja hova és hogyan tovább, keres valakit, aki sikeresnek tűnik, és megkérdezi tőle: „Te hogyan csinálod?”, majd odafigyel a válaszra - mit tud abból hasznosítani a saját életében. 

A Hétköznapi harcosok interjúkötet azoknak szól, akik hajlandók tanulni mások sikereiből, kudarcaiból, küzdelmeiből. Hét ember őszinte vallomása. Módszerek, ötletek, sorsok, titkok. 

A 2010. év motivácós könyve! 
Ha megerősítésre, buzdításra van szükséged, meríts erőt néhány hétköznapi ember életéből! 

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk

Tulajdonság Érték
oldalszám 286
kötés Puha
kiadás éve 2009

0 értékelés Nógrádi Bence: Hétköznapi harcosok 2.


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek