Boér Tamás: Lelkesítő életcélok kitűzése 10 lépésben - munkafüzet 3 CD-vel

Cikkszám: 1299

„Lelkesítő életcélok kitűzése 10 lépésben” munkafüzet 3 CD-vel

TŰZD KI ÉLETCÉLJAIDAT 10 LÉPÉSBEN ÚGY, HOGY AZOK LELKESÍTSENEK, ÉS MAXIMÁLIS LENDÜLETET ADJANAK ÉLETED MINDEN TERÜLETÉN!

KÉPZELD EL, HOGY 

  • elérted a mai bevételed dupláját – miért ne lenne lehetséges?! (a képzeleted további fokozását Rád bízom) ez nem kevés embernek sikerült, miért ne tartoznál közéjük Te is?
  • munkahelyeden kitűnsz a többi kolléga közül – és felső vezetői körökben utódlással kapcsolatos beszélgetések során egyre gyakrabban merül fel a Te neved – így válsz “előléptetés-várományossá”;
  • olyan vezető vagy, akiket mások örömmel és saját jószántukból követnek – ehhez természetesen előbb a saját életed hatékony vezetőjévé kell válnod, és ezt a lehető legnagyobb mértékben azzal tudod megvalósítani, hogy kitűzöd lelkesítő életcéljaidat;
  • bármilyen helyzetben könnyedén és zsigerből tudsz akár nemet, akár igent mondani – és nemet úgy mondasz, hogy közben nagyon jól érzed magad (ha nem tudod, mire érdemes igent mondanod – az életcéljaidra – akkor hogyan is tudnád, hogy mire mondd a nemet?!);
  • jóval többször vagy lelkes és önbizalommal teli, mint korábban.

MIT GONDOLSZ, KRISTÁLYTISZTA ÉLETCÉLOK NÉLKÜL MENNYI ESÉLYED LESZ ÁTTÖRNI A BELSŐ KORLÁTAIDAT?
A mai Magyarországon feltételezésem szerint a lakosság kevesebb mint 1%-ának vannak írott életcéljaik, és alig néhány embernek (köztük nekem) egy strukturált, 10 lépéses folyamat szerint kitűzött, több szempont szerint ellenőrzött, priorizált, nyomon követett és rendszeresen felülvizsgált életcéljaik, amelyek lelkesítenek.

EZ EGY BEFEKTETÉS, AMIT KÁR VOLNA KIHAGYNI
A szegény emberek az idejüket eltöltik, a gazdagok befektetik. Lelkesítő életcéljaid kitűzésének több órás (sőt, több napos) folyamata egy nehezen számszerűsíthető, de kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb megtérülési rátát nyújtó befektetésed lehet.

 


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

19990 Ft
Termék leírás

„Lelkesítő életcélok kitűzése 10 lépésben” munkafüzet 3 CD-vel

TŰZD KI ÉLETCÉLJAIDAT 10 LÉPÉSBEN ÚGY, HOGY AZOK LELKESÍTSENEK, ÉS MAXIMÁLIS LENDÜLETET ADJANAK ÉLETED MINDEN TERÜLETÉN!

KÉPZELD EL, HOGY 

  • elérted a mai bevételed dupláját – miért ne lenne lehetséges?! (a képzeleted további fokozását Rád bízom) ez nem kevés embernek sikerült, miért ne tartoznál közéjük Te is?
  • munkahelyeden kitűnsz a többi kolléga közül – és felső vezetői körökben utódlással kapcsolatos beszélgetések során egyre gyakrabban merül fel a Te neved – így válsz “előléptetés-várományossá”;
  • olyan vezető vagy, akiket mások örömmel és saját jószántukból követnek – ehhez természetesen előbb a saját életed hatékony vezetőjévé kell válnod, és ezt a lehető legnagyobb mértékben azzal tudod megvalósítani, hogy kitűzöd lelkesítő életcéljaidat;
  • bármilyen helyzetben könnyedén és zsigerből tudsz akár nemet, akár igent mondani – és nemet úgy mondasz, hogy közben nagyon jól érzed magad (ha nem tudod, mire érdemes igent mondanod – az életcéljaidra – akkor hogyan is tudnád, hogy mire mondd a nemet?!);
  • jóval többször vagy lelkes és önbizalommal teli, mint korábban.

MIT GONDOLSZ, KRISTÁLYTISZTA ÉLETCÉLOK NÉLKÜL MENNYI ESÉLYED LESZ ÁTTÖRNI A BELSŐ KORLÁTAIDAT?
A mai Magyarországon feltételezésem szerint a lakosság kevesebb mint 1%-ának vannak írott életcéljaik, és alig néhány embernek (köztük nekem) egy strukturált, 10 lépéses folyamat szerint kitűzött, több szempont szerint ellenőrzött, priorizált, nyomon követett és rendszeresen felülvizsgált életcéljaik, amelyek lelkesítenek.

EZ EGY BEFEKTETÉS, AMIT KÁR VOLNA KIHAGYNI
A szegény emberek az idejüket eltöltik, a gazdagok befektetik. Lelkesítő életcéljaid kitűzésének több órás (sőt, több napos) folyamata egy nehezen számszerűsíthető, de kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb megtérülési rátát nyújtó befektetésed lehet.

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés Boér Tamás: Lelkesítő életcélok kitűzése 10 lépésben - munkafüzet 3 CD-vel

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek