Sajtosrúd, sósrúd kiszúró rács. Segítségével egyszerű és gyors a süteményrudak, sós rudak, sajtos rudak, köményes rudak elkészítése! Nyújtsd ki a tésztát a megfelelő méretűre egy sütőpapíron, te bele a tepsibe, majd a kiszúró formát nyomd bele és vágd ki tökéletesen egyforma rudakat! A forma a sütési távolságot is beállítja, így semmi dolgod nem marad, csak tedd be a sütőbe és süsd készre őket!

- A kiszúró egyszerre 26 db sajtos rudat vág 16 cm x 2 cm-es méretre
- Mosogatógépben is tisztítható
- Mérete: 33 cm x 23 cm 1 cm (normál tepsi méretéhez tökéletes)
- Anyaga minőségi műanyag
- A kép illusztráció, a termék néhány részletben eltérhet!

Köményes sósrúd recept:
Hozzávalók: 60 dkg liszt, 1 pohár natúr joghurt, 1 kis kávéskanál cukor, 1 csomag sütőpor, 30 dkg vaj, 1 tojás (M,L), köménymag, 2 kanál só, reszelt sajt
Elkészítése:
Az olvasztott vajat, lisztet, sütőport, sót, joghurtot, tojássárgáját összekeverjük és jól összegyúrjuk. A kész tésztát elfelezzük, mert 2 tepsire való lesz belőle. Az egyik adagot vékonyra nyújtjuk (kb. 0,5-1 cm) egy sütőpapíron, majd pihentetjük egy picit. A tetejét megkenjük sós tojásfehérjével, ízlés szerint megszórjuk köménymaggal, reszelt sajttal. A kiszúrórács segítségével készre vágjuk, és előmelegített sütőben 180 °C fokon 15-20 perc alatt készre sütjük, majd a maradék tésztát ugyanígy készíthetjük el.

Egy másik, tökéletes sajtósrúd, köményes rúd, stb. receptje:

Hozzávalók: 400 g liszt, 180 g vaj/margarin, 5 g só, 5 g cukor, 8 g sütőpor, 2 db tojás, 60 g tejföl, 1 teáskanál őrölt kömény, 20 ml tej, 15 dkg reszelt sajt

A lisztet ls a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a vajjal elmorzsoljuk. Hozzákeverjük a tojásokat, a tejfölt, majd a reszelt sajtot és géppel, vagy kézzel kidagasztjuk. Ezután hagyjuk kb. 30-40 percet pihenni. A Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, kissé be is lisztezzük és kb,. ujjnyi vastagra kinyújtjuk rá a tésztát. A belisztezett ráccsal kiszúrjuk és a felületét lekenjük felvert tojással, egész köménnyel, szezámmaggal, sóval, reszelt sajttal, stb. ízlés szerint. 240C°-ra előmelegített sütőbe tesszük és 200C°-on sütjük kb. 12-15 percig.

" />

Sósrúd kiszúró rács

Cikkszám: 364541083

Sajtosrúd, sósrúd tésztakiszúró rács.
Segítségével egyszerre 26 db sajtos rudat vághatsz formára! Nem kell sok időt fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a sajtos rúd kiszúróval azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő forma.

Forma sósrúd
Garancia 1 év
brand JobbÁron.hu
Kockázatmentes vásárlás 14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás 2-7 munkanap
Választható ajándékok Dec. 20. éjfélig beérkező rendelések esetén GLS-el
Raktárkészlet Raktáron

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Sajtosrúd, sósrúd kiszúró rács. Segítségével egyszerű és gyors a süteményrudak, sós rudak, sajtos rudak, köményes rudak elkészítése! Nyújtsd ki a tésztát a megfelelő méretűre egy sütőpapíron, te bele a tepsibe, majd a kiszúró formát nyomd bele és vágd ki tökéletesen egyforma rudakat! A forma a sütési távolságot is beállítja, így semmi dolgod nem marad, csak tedd be a sütőbe és süsd készre őket!

- A kiszúró egyszerre 26 db sajtos rudat vág 16 cm x 2 cm-es méretre
- Mosogatógépben is tisztítható
- Mérete: 33 cm x 23 cm 1 cm (normál tepsi méretéhez tökéletes)
- Anyaga minőségi műanyag
- A kép illusztráció, a termék néhány részletben eltérhet!

Köményes sósrúd recept:
Hozzávalók: 60 dkg liszt, 1 pohár natúr joghurt, 1 kis kávéskanál cukor, 1 csomag sütőpor, 30 dkg vaj, 1 tojás (M,L), köménymag, 2 kanál só, reszelt sajt
Elkészítése:
Az olvasztott vajat, lisztet, sütőport, sót, joghurtot, tojássárgáját összekeverjük és jól összegyúrjuk. A kész tésztát elfelezzük, mert 2 tepsire való lesz belőle. Az egyik adagot vékonyra nyújtjuk (kb. 0,5-1 cm) egy sütőpapíron, majd pihentetjük egy picit. A tetejét megkenjük sós tojásfehérjével, ízlés szerint megszórjuk köménymaggal, reszelt sajttal. A kiszúrórács segítségével készre vágjuk, és előmelegített sütőben 180 °C fokon 15-20 perc alatt készre sütjük, majd a maradék tésztát ugyanígy készíthetjük el.

Egy másik, tökéletes sajtósrúd, köményes rúd, stb. receptje:

Hozzávalók: 400 g liszt, 180 g vaj/margarin, 5 g só, 5 g cukor, 8 g sütőpor, 2 db tojás, 60 g tejföl, 1 teáskanál őrölt kömény, 20 ml tej, 15 dkg reszelt sajt

A lisztet ls a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a vajjal elmorzsoljuk. Hozzákeverjük a tojásokat, a tejfölt, majd a reszelt sajtot és géppel, vagy kézzel kidagasztjuk. Ezután hagyjuk kb. 30-40 percet pihenni. A Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, kissé be is lisztezzük és kb,. ujjnyi vastagra kinyújtjuk rá a tésztát. A belisztezett ráccsal kiszúrjuk és a felületét lekenjük felvert tojással, egész köménnyel, szezámmaggal, sóval, reszelt sajttal, stb. ízlés szerint. 240C°-ra előmelegített sütőbe tesszük és 200C°-on sütjük kb. 12-15 percig.

Szállítási információk

MPL Házhozszállítás előre fizetéssel: 
1,390 Ft 

MPL Házhozszállítás utánvéttel:  
1,690 Ft 

Személyes átvétel (Csepeli raktárunkban)
Ingyenes
H, K. CS 8-12,00h

Információk

Tulajdonság Érték
Forma sósrúd
Garancia 1 év
brand JobbÁron.hu
Kockázatmentes vásárlás 14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás 2-7 munkanap
Választható ajándékok Dec. 20. éjfélig beérkező rendelések esetén GLS-el
Raktárkészlet Raktáron

0 értékelés Sósrúd kiszúró rács


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek