Acai Sampon (1000 ml) – Tocco Magico

Cikkszám: 750

  • heart Gyengéd, volumennövelő sampon vékonyszálú és lelapult hajra
  • heart Hidratálja a vékony szálú hajat.
  • heart Puhaságot és fésülhetőséget biztosít.
  • yes SLS, SLES, PARABÉN mentes!

Kiszerelés 1000 ml

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

KUR TREATMENT ACAI SHAMPOO Gyengéd, volumennövelő sampon vékonyszálú és lelapult hajra, amely garantálja a haj hidratáltságát és könnyedségét, anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. A kollagénnek és az Acai kivonatnak köszönhetően a haj újra élettel teli lesz, az összetevők újjáépítik a hajszálakat és védik azokat a külső hatásoktól. A sampon a keratinnal kapcsolatba lépve megnöveli a hajrostok szerkezetét, így növelve a volument, kellemes és magával ragadó illatot kölcsönözve a hajnak. A termék SLS/SLES és parabén mentes.

HASZNÁLAT: a haj hosszának megfelelő mennyiséget oszlassa el a neves hajon és gyengéden masszírozza a fejbőrt és a hajat, majd öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kiszerelés: 1000 ml

Szállítási információk

A szállítások várható határideje: 2-5 munkanap az ország bármely pontjára. 

A szállítás díja

A szállítás díja Magyarország területén belül 1990 Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 19.900,- Ft-ot. Szakmai felhasználóink részére a “túra” rendszerű kiszállításban történő termékátvétel díjmentes. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit – a rendelés értékétől függetlenül – nem számítjuk fel.


Információk
Tulajdonság Érték
Kiszerelés 1000 ml
0 értékelés Acai Sampon (1000 ml) – Tocco Magico

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek