Reishi Maszk (500 ml) - Tocco Magico

Cikkszám: 745

  • heart Kondicionáló és színvédő maszk festett hajra.
  • heart A kondicionálást a környezetbarát, biológiailag lebomló, kiváló antisztatikus és filmképző tulajdonságokkal rendelkező összetevő biztosítja.
  • heart Reishi kivonat megvédi a festett hajat, biztosítja a tökéletes színvédelmet.
  • yes SLS, SLES, PARABÉN mentes!​


Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás
Kondicionáló maszk és kezelés festett hajra. A kondicionálást a környezetbarát, biológiailag lebomló, kiváló antisztatikus és filmképző tulajdonságokkal rendelkező összetevő biztosítja. A Jojoba-olaj bőrpuhító, ragyogó varázsolja és nem nehezíti el és a haját. Reishi kivonatot, erős antioxidáns tulajdonságú gombát és Moringa-t tartalmaz, amely megvédi a hajat a szennyeződésektől és a légköri anyagoktól. Szilikonok, allergének és parabének nélkül. HASZNÁLAT Vigyen fel 20/25 ml maszkot, oszlassa szét egy széles fogú fésű segítségével és finoman masszírozza a hajba. Hagyja 5 percig hatni. Alaposan öblítse le langyos vízzel, majd használja a Reishi Post Color pH-t 3,5. Spray-t. Kiszerelés: 500 ml
Szállítási információk

A szállítások várható határideje: 2-5 munkanap az ország bármely pontjára. 

A szállítás díja

A szállítás díja Magyarország területén belül 1990 Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 19.900,- Ft-ot. Szakmai felhasználóink részére a “túra” rendszerű kiszállításban történő termékátvétel díjmentes. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit – a rendelés értékétől függetlenül – nem számítjuk fel.


Információk
Tulajdonság Érték
0 értékelés Reishi Maszk (500 ml) - Tocco Magico

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek