30 mm * 50 m-es textil/nejlon szalag, fehér (40/95 mm)

Cikkszám: 89621

Textil szalag, ruházati termékek jelölésére
Szélessége: 30 mm, Hosszúsága: 50 m, Alapanyaga: textil/nejlon, Tekercs belső magátmérő: 40 mm, Tekercs külső átmérő: <95 mm, Szín: fehér

Szín Fehér

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Bevarrható ruha címke, textil szalag bemutatása [SKU]

A textilipar által használt bevarrható nejlon és szatén szalagokat a ruházati termékek összetételének, méretének és kezelési útmutatójának feltüntetésére alkalmazzák. 
A DunaShop kínálatában található textil szalagokat termál-transzfer tekercses címkenyomtatóval pillanatok alatt elkészítheti (speciális festékszalag szükséges a nyomtatáshoz!), mely kiválóan ellenáll a mosásnak (max. 60°C) és vasalásnak. Az eljárás előnye, hogy a bevarrható ruhacímkéket így könnyedén, költséges nyomdai munkák igénybevétele nélkül azonnal elkészítheti. A textil szalagok könnyedén és gyorsan megnyomtathatóak, a szöveg és logó pedig akár minden terméken más lehet. 
A legkeresettebb bevarrható ruha textil és szatén címkék fehér színben, igény szerint 40 vagy 76 mm-es csévén raktárról szállítjuk a legismertebb tekercses címkenyomtatókhoz.

Textil/Nejlon (100% poliamid) alapanyagú bevarrható címke, textil szalag

A legkedvezőbb árú textil szalag alapanyag, melynek igény szerint akár mindkét oldala megnyomtatható. A nejlon textil szalag anyagának összetételéből adódóan jóval merevebb/sprődebb, mint a szatén szalagok, így elsősorban olyan ruházati termékekbe (kabát, stb.) ajánljuk, ahol nem érintkezik a címke bőrfelülettel.

Textil szalag nyomtatásához szükséges festékszalag

A nejlon és szatén textil szalagok megnyomtatásához speciális, erre a feladatra gyártott Resin termotranszfer festékszalag szükséges. A kiváló minőségű és hosszútávon olvasható nyomtatáshoz a textil szalagon kívül a megfelelő festékszalag kiválasztása elengedhetetlen! Fontos, hogy a Resin TTR szalagok között is létezik kifejezetten a textil alapanyag nyomtatására alkalmas típus, mely bírja a mosást és vasalást. A standard fekete színű TTR szalagokat az ismertebb tekercses címke nyomtatókhoz raktárról biztosítjuk. 

Szállítási információk

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 

  • A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
Információk
Tulajdonság Érték
Szín Fehér
0 értékelés 30 mm * 50 m-es textil/nejlon szalag, fehér (40/95 mm)

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek