Simon Sinek, David Mead, Peter Docker: Találd meg a miérted!

Cikkszám: 1515


Mi motivál minket és a csapatunkat? 

Tisztában vagyunk vele, miért tesszük nap mint nap, amit teszünk?

Mi a megoldás, ha a miértünk nem kapcsolódik a jelenlegi munkánkhoz?

Hogyan hangoljuk össze csapatunk tagjainak miértjét szervezetünk közös törekvéseivel?

A munkánkban megtalálni a kiteljesedés lehetőségét nem kiváltság, sokkal inkább alapjog. Csak úgy végezhetjük lelkesen a feladatainkat, és tudjuk inspirálni a csapatunkat, ha megtaláljuk és megértjük a tevékenységünk célját.
Simon Sinek sztár tanácsadó Kezdj a miérttel! című TED-előadása és könyve után Peter Docker és Dávid Mead közreműködésével végre elkészített egy gyakorlati útmutatót. A Találd meg a miérted! bemutatja, hogyan alkalmazhatjuk a miértkoncepciót a mindennapi életben. Jól felépített gyakorlatok, illusztrációk és lépések segítenek felfedezni saját legbelső motivációnkat. Akár életünk első pozíciójában szeretnénk kiteljesedni, akár egy vállalat vagy más szervezet vezetőjeként akarunk hatást gyakorolni, saját és csapatunkkal közös miértünk megtalálása a tartós siker és inspiráció záloga.

oldalszám 268
kötés Puha
kiadás éve 2018

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás


Mi motivál minket és a csapatunkat? 

Tisztában vagyunk vele, miért tesszük nap mint nap, amit teszünk? 

Mi a megoldás, ha a miértünk nem kapcsolódik a jelenlegi munkánkhoz? 

Hogyan hangoljuk össze csapatunk tagjainak miértjét szervezetünk közös törekvéseivel? 

A munkánkban megtalálni a kiteljesedés lehetőségét nem kiváltság, sokkal inkább alapjog. Csak úgy végezhetjük lelkesen a feladatainkat, és tudjuk inspirálni a csapatunkat, ha megtaláljuk és megértjük a tevékenységünk célját. 
Simon Sinek sztár tanácsadó Kezdj a miérttel! című TED-előadása és könyve után Peter Docker és Dávid Mead közreműködésével végre elkészített egy gyakorlati útmutatót. A Találd meg a miérted! bemutatja, hogyan alkalmazhatjuk a miértkoncepciót a mindennapi életben. Jól felépített gyakorlatok, illusztrációk és lépések segítenek felfedezni saját legbelső motivációnkat. Akár életünk első pozíciójában szeretnénk kiteljesedni, akár egy vállalat vagy más szervezet vezetőjeként akarunk hatást gyakorolni, saját és csapatunkkal közös miértünk megtalálása a tartós siker és inspiráció záloga.

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk

Tulajdonság Érték
oldalszám 268
kötés Puha
kiadás éve 2018

0 értékelés Simon Sinek, David Mead, Peter Docker: Találd meg a miérted!


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek