Jim Collins: Jóból kiváló - A tartós üzleti siker elemei

Cikkszám: 726

A könyvben sok minden terítékre kerül: vezetési képesség, marketing, stratégia, technológia kiválasztásra, etika és fegyelem.
Íme egy a sok megállapításból: azok, akik alapvető, kimerítő átszervezési programot hajtanak végre, szinte biztosan elvétik a „nagy ugrást”.
Sokakból felháborodást váltott aki Jim Collins megállapításai.
Legyünk azonban nyugodtak: sokkal, de sokkal többen olvasták - és okultak belőlük!

Mint minden külföldön sikert aratott megállapítás és módszer esetében, most is megkérdezhetjük: vajon Magyarországon is ugyan ezek a tényezők kellenek a kiválósághoz? 

Jim Collins és kutatócsoportja arra az alapkérdésre keresték a választ, hogy miben ragadható meg a tartós üzleti sikert produkáló vállalatok közös jellemzője, vagyis hogyan lesz a jóból – kiváló. Hosszú évek munkájával, 1453 tőzsdei cégből választották ki több szűrőn keresztül a kiemelkedően sikereseket, és ezek működését kielemezve következtettek a tartós kiválóság biztosítékaira.

oldalszám 326
kötés Kemény
kiadás éve 2005

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Mi alapján válogatják meg csapatuk tagjait a kiemelkedő vállalatok vezetői?

Miként segíti a technológiai fejlődés a jóból kiválóvá válást?

Hogyan alakíthatjuk ki a fegyelem kultúráját cégünkben a siker érdekében?

A közvélekedés szerint a kezdetektől kiemelkedő, legendás látnok alapítókkal büszkélkedő vállalatoktól érdemes ellesnünk néhány trükköt. Ám sokkal többet tanulhatunk azoktól, amelyek egy darabig csak középszerűen vagy jól működnek, majd egyszer csak néhány változásnak köszönhetően a kiválók közé emelkednek: a piaci átlaghoz képest legalább háromszoros eredményt érnek el, és tartósan, legalább tizenöt évig sikeresek is maradnak.

Jim Collins, a vezetéstudomány elismert szakértője, megdöbbentő felfedezésekkel és alapos kutatásokkal alátámasztott, több mint négymillió példányban eladott könyvéből megtudhatjuk, miért fontos a „zseni és az ezer segítő kéz”, a képességeink legjobb kibontakoztatását szolgáló „sündisznó elv” és a „technológiai gyorsítók" megfelelő használata. Azt is megértjük, hogyan alkalmazhatjuk a fegyelmezett emberek, fegyelmezett gondolkodás és fegyelmezett cselekvés szervezeti kultúráját a tartós siker érdekében.

Szállítási információk

GLS Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.


Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében rendeléstől számított 2 munkanap


Információk
Tulajdonság Érték
oldalszám 326
kötés Kemény
kiadás éve 2005
0 értékelés Jim Collins: Jóból kiváló - A tartós üzleti siker elemei

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek