Zebra EC50 adatgyűjtő

Cikkszám: 89761

Zebra EC50 mobil adatgyűjtő, 2D imager SE4100, 8 pines hátoldali I/O csatlakozó, 5"-os (12,7 cm), 720x1280 pixeles (HD) érintőkijelző, hátsó kamera (13MP), első kamera (5MP), USB-C, Bluetooth 5.0, Wi-Fi (802.11ac), NFC, Micro SD-Slot, Android 10 (GMS), Qualcomm Octa-core 2,2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB Flash, 3060 mAh akkumulátor, IP67, Fekete/Ezüst

Elérhető készlet 86
Súly(kg) 0
Méret 154,5 * 76 * 9,6 mm
Környezet Vállalati
Felbontás 720x1280
Operációs rendszer Android 10

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

335351 Ft
Termék leírás

Zebra EC50 adatgyűjtő bemutatása

A Zebra EC50 adatgyűjtő családdal 2021 év elején bővült az amerikai Zebra Technologies portfóliója. Az eszköz rendkívül sokoldalú, ugyanis mobil mérete ellenére akár kézi számítógépnek is használható. A Zebra EC50 termékcsaládban elérhető kódolvasóval, illetve olvasófej nélkül ellátott modellek is a kompromisszummentes választást segítve. Az utóbbiak 1 és 2D vonalkódok dekódolására alkalmasak, akár 49,5 cm távolsgából . Az adatgyűjtőkön a legnépszerűbb Android 10 operációs rendszer fut. A Zebra EC50 készülék kifejezetten alkalmas kereskedelmi és logisztikai területekre, azonban mobilszerű kialakítása ügyféltereken, butikokban vagy vendéglátóhelyeken sem kelt idegen hatást.

Új kategória az adatgyűjtőknél!

A Zebra Technologies az EC50 termékcsaláddal egyedülálló pozíciót tölt be a piacon. Az 5”-os képátlójú kijelző LED háttérvilágítással és HD felbontással rendelkezik, amely magasfokú felhasználói élményt biztosít. A Zebra EC50 adatgyűjtők 5 MP első és 13 MP hátsó kamerával van felszerelve, így lehetőség nyílik éles képek készítésére akár rossz fényviszonyok között is a LED megvilágítás segítségével. A videófelvételeket egészen 4K minőségig képes rögzíteni. A készülék komfortos használata érdekében csupán 173 gramm súlyú és a standard akkumulátoros modell pedig csak 9,6 mm vastag.

Készen áll a feladatra!

A Zebra EC50 adatgyűjtők kamerái eseti vonalkódolvasásra alkalmasak, azonban, ha ez a fő funkciójuk ajánlott az olvasófejjel felszerelt modellek választása a biztos és precíz adatgyűjtés érdekében. Az olvasófejjel ellátott modellek SE4100 optikát kaptak, amelyek alkalmasak a roncsolódott, elmosódott vonalkódok olvasására 49,5 cm távolságból, továbbá lehetséges Digimarc feldolgozása is. Külön kiegészítő egységgel pisztolyos olvasóvá is alakítható. Opcionálisan dokkoló egységek is vásárolhatóak az eszközhöz.

Élvezze a mobilitást!

A Zebra EC50 adatgyűjtő vezetékkel USB-C kábelen keresztül, vezeték nélkül pedig Bluetooth, Wi-Fi vagy NFC segítségével párosítható más eszközökhöz. A készülékeken előre telepített Workforce Connect PTT Express, amellyel walkie-talkie használatra is lehetőség van. A termékcsalád két féle akkumulátorral elérhető, 3060 mAh (10 órás) vagy 4180 mAh (13 órás) teljesítménnyel.

Teljesítmény, kompromisszumok nélkül

 A Zebra EC50 adatgyűjtők Android 10 operációs rendszerrel lettek felszerelve, a további megfelelő teljesítményért pedig a nyolcmagos Qualcomm Octa Core, 2,2GHz órajelű processzor felel. A készülékek választhatóak 3 GB RAM és 32 GB FLASH tárolóval vagy 4 GB memóriával és 64 GB háttértárral. MicroSD kártyával egészen 128GB-ig bővíthetőek.

Nagyfokú védettség

A Zebra EC50 adatgyűjtők masszív felépítésűek, azonban nem megegyezően strapabíróak az ipari készülékekkel. Az eszközöket a Gorilla Glass üveg óvja a karcolódástól és súrlódásoktól. Az adatgyűjtő maximum a 1,2 métteről való leejtést éli túl hiba mentesen, extra kiegészítőként vásárolható védőtokkal ez az adat 1,5 méterre növelhető. A készülék rendkívül magas, IP67 szintű védelmet nyújt a szálló por és vízártalmak ellen, ez az adat ipari kategóriához mérten is kiemelkedő. Az adatgyűjtő extrém környezeti viszonyok között egészen -10°C-tól +50°C-ig használható. 

Legyen mindig naprakész!

Alapesetben 90 napos ingyenes angol nyelvű technikai és szoftvertámogatás biztosít a Zebra Technologies a termékeihez. Ezen időszak alatt az eszközökre minden további nélkül letölthetőek a gyártó által biztosított biztonsági frissítések, valamint a funkció- és rendszerfrissítések is.
Amennyiben szükséges, hogy a mobil eszközei (adatgyűjtő, tablet, stb.) a határidő lejárta után is megfelelő védelemmel tudja ellátni, javasoljuk Zebra OneCare kiterjesztett garancia szolgáltatás megvásárlását. Így akár az elkövetkezendő évekre is szavatolni tudja a befektetés értékállóságát.
Adatgyűjtő vagy ipari tablet vásárlása előtt kérjük, vegye figyelembe, hogy operációs rendszertől kívül az eszközön semmilyen előre telepített ügyviteli szoftver nem található, kizárólag a Zebra által fejlesztett produktivitást segítő ingyenes alkalmazások. A cégünk által készített egyedi célapplikációk nagyban hozzájárulnak ügyfeleink ügymenetének leegyszerűsítéséhez, gyorsabbá tételéhet és a termelékenység javításához. Vásárlás előtt egyeztessen kollégáinkkal, kérdezzen szakértőinktől!
 

Szállítási információk

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük! A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Utánvételes és készpénzes fizetés: 

  • A csomagküldés díja utánvételes és készpénz fizetés esetén 1.300 Ft + ÁFA
Információk
Tulajdonság Érték
Elérhető készlet 86
Súly(kg) 0
Méret 154,5 * 76 * 9,6 mm
Környezet Vállalati
Felbontás 720x1280
Operációs rendszer Android 10
0 értékelés Zebra EC50 adatgyűjtő

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek