Nike Air Zoom Pegasus 40 Premium Futócipő

Cikkszám: 77436

40 év. A futás nemzedékei. A Pegasus 40 a Nike Running múltját és jövőjét képviseli. Akár iskolai futópályára készülsz, akár futóedzésre vagy egy szórakoztató futásra (például egy edzőtermi kilométerre), ez a cipő minden szintű futó számára megfelelő. Jól szellőzik, így minden körnél hűsíti a lábad. A Zoom Air és a dinamikus hab együttesen biztosítja a párnázást, amelyre szükséged van ahhoz, hogy minden lépésed kényelmes legyen. Ideje szárnyalni!

Méret 40
termék fajta CIPŐ

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

37990 Ft 26990 Ft

Termék leírás

Jó szellőzés és kényelem

A puha, speciális háló három előnyt ad a következő futásodhoz: könnyű, így gyorsnak érezheted magad. Strukturált fazon nyújt stabilitást. A szellőzés nyújtotta légáramlásnak köszönhetően pedig hűsíti a lábfejed.

Gyerekekre szabott párnázás

A gyereklábakhoz és a futáshoz egyaránt megfelelő Cushlon habszivacs dinamikus és ruganyos érzetet nyújt minden lépésnél. Az elülső részen elhelyezett Zoom Air egység segít gyorsan elrugaszkodni a talajról.

Talajfogás

A gumitalp gofriszerű tapadási mintázattal bír, mely segíti a tapadást, és tartósságot biztosít. A kivágott barázdák fokozzák a talp hajlékonyságát, így simább súlypontáthelyezést biztosítanak a saroktól a lábujjakig.

Mozogj stabilan

A műbőrből készült lábfejközépi pánt végignyúlik a cipő tetején, így biztos, stabil érzetet nyújt futás és különböző irányú mozdulatok közben.

Behind the Design

A Peg 1, 24, 35 és 38 ikonikus Swoosh emblémáival a Pegasus történelme előtt tisztelgünk, a futócipő négy korszakát érintve. A cipő másik oldalán a Nike eredeti Swoosh emblémája és a Peg 40 Swoosh látható, amely 360 fokban mutatja meg a logó dominanciáját.

További előnyök

  • A lábujjvédőn lévő extra rátét fokozott tartósságot biztosít azok számára, akik a földön húzzák a lábukat.
  • Párnázott, habszivacsos szárrésze extra kényelmet és boka körüli tartást ad.

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 40
termék fajta CIPŐ

0 értékelés Nike Air Zoom Pegasus 40 Premium Futócipő


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek