NAPPALI ARCKRÉM SZACÁRTEJES - 50 ML E-vitaminnal, hialuronsavval, alma- és uborka kivonattal gazdagítva

Cikkszám: 836195630

Az Aurodhea szamártejes nappali arckrém egy szépség-elixír, egy olyan termék, amely már az első használattól kezdve javítja a bőr rugalmasságát és ragyogását. Használata segít megóvni a bőr hidrolipid egyensúlyát és ellensúlyozni a szabad gyökök hatását, köszönhetően a szamártej antioxidáns tulajdonságainak, amely szintén elősegíti a szövetek regenerálódását. A krém napi használata a hialuronsav jelenlétének köszönhetően hozzájárul az arcbőr dúsításához, regenerálásához és hidratálásához. Formulája számos kivonattal dúsított: Alma kivonat, amely segíti a bőr ragyogását; Tonizáló hatású görögdinnye és uborka kivonatok; Lencse kivonat, amely C-vitamint tartalmaz, és erős antioxidáns, serkenti a kollagéntermelést; Golgotavirág kivonat, melynek nyugtató hatása van, mivel minimalizálja a bőrpírt és ellensúlyozza a száraz, kuperózára hajlamos bőrrel járó kellemetlenségeket.
Minden bőrtípusra alkalmas, még a legérzékenyebb és különösen érzékeny bőrre is, amely hajlamos az ekcéma és pikkelysömör okozta irritációra.

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

CPNP REFERENCIA: 3234156

Mérete 50 ml

Bio termék

Méret 50 ml
Gyártó Chogan
CIKKSZÁM LA04B

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

19960 Ft

Termék leírás

Alkalmazása: Vigye fel a megtisztított arcra reggel .

Szállítási információk

MPL Posta futár

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 50 ml
Gyártó Chogan
CIKKSZÁM LA04B

0 értékelés NAPPALI ARCKRÉM SZACÁRTEJES - 50 ML E-vitaminnal, hialuronsavval, alma- és uborka kivonattal gazdagítva


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek