Adidas 3-S CAP CT Férfi Baseball sapka

Cikkszám: 86603

Frissítse fel a hagyományokat, és fejtse ki megjelenését ezzel az adidas kalappal. A jellegzetes 3-csíkos elöl és középen villogva jelzi az eredetiség szellemét. Kényelmes pamut twillből készült az egész napos viselethez. Az állítható hátpánt minden alkalommal tökéletes illeszkedést biztosít.

termék fajta Kiegészítő

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Együttműködünk a Better Cottonnal a gyapotgazdálkodás globális fejlesztése érdekében. A Better Cotton jobbá teszi a globális gyapottermelést az azt termelő emberek számára, jobbá teszi a környezet számára, amelyben nő, és jobbá teszi az ágazat jövőjét. A Better Cottont a tömegmérlegnek nevezett felügyeleti lánc modellen keresztül szerzik be. Ez azt jelenti, hogy a Better Cotton fizikailag nem követhető vissza a végtermékekig, azonban a Better Cotton Farmers profitál a Better Cotton iránti keresletből, amely azonos mennyiségben jelentkezik, mint az általunk "beszerzett".

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
termék fajta Kiegészítő

0 értékelés Adidas 3-S CAP CT Férfi Baseball sapka


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek