Nike Legend 10 Academy Férfi Focicipő

Cikkszám: 80658

Még a legendák is megtalálják a fejlődés módját. A játékot a következő szintre emelni készült, ennek az Academy bakancsnak a legújabb iterációja teljesen új FlyTouch Lite műbőrrel rendelkezik. A természetes bőrnél puhább, a lábadhoz igazodik, és nem nyúlik túl, így diktálhatod játékod tempóját. Könnyebb és karcsúbb, mint bármely más Tiempo eddig, a Legend 10 bármilyen pozícióban használható a pályán, legyen szó akár egy pontos passzról a védelemről, akár visszafelé, hogy megállítson egy kitörést.

  • A képen látható szín: fekete/Hyper Royal/Chrome

Méret 44,5
termék fajta CIPŐ
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

34990 Ft

Termék leírás

Erősített érintés

Látod azokat a mikropontokat a felsőn? Felerősítik az érintési zónákat a lövés, a csöpögés és a passzolás során. Elegánsabb megjelenést kölcsönöznek, miközben eltávolítják az extra párnázást. Még jobb, hogy nem áldozzák fel azt a labdaszabályozást, amire vágysz a pályán. Leborotváltuk a Tiempo 9 habszivacsokat, így a lábad még közelebb kerülhet a labdához, amikor az Ön irányítása alatt áll. Ehelyett beleöntöttük a vonalakat a csomagtartóba.

Természetes, kontúrozó Fit

A FlyTouch Lite műbőr hihetetlenül puha. Hozzásegíti a csizmát a lábfejedhez a kényelem érdekében anélkül, hogy túlfeszítené az anyagot. A kiegészítő párnázattal ellátott nyelvszerkezet biztonságos érzést és kényelmet biztosít a kulcsfontosságú ütési zónákban. A mikroszálas bélés prémium érzetet kelt.

Vonóerő a pályán

A lemez kúpos csapokat helyez el a sarokban az optimális tapadás és stabilitás érdekében fékezéskor és irányváltáskor – minden körülmények között pontosan.

termék leírás

  • Használható természetes és szintetikus felületeken
  • Párnázott talpbetét

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 44,5
termék fajta CIPŐ

0 értékelés Nike Legend 10 Academy Férfi Focicipő


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek