Nike Phantom GX 2 Academy FG/MG Férfi Focicipő

Cikkszám: 93057

Szeretnél a következő szintre lépni a fociban? A Phantom GX 2 Academy segít abban, hogy helyzetbe kerülj a hálónál, függetlenül attól, hogy szervező, előkészítő vagy befejező játékos vagy. A többi csak rajtad múlik. A gólszerzést segítő NikeSkin lefedi a cipő rúgófelületét, míg a Nike Cyclone 360 tapadás korlátok nélküli mozgást tesz lehetővé.

Megjelenített szín: Fehér/Metallic Gold Coin/Fekete

Méret 43
termék fajta CIPŐ
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

34990 Ft

Termék leírás

Jobb labdaérintés

Az előző verzióhoz képest kibővítettük a NikeSkin érintőzónát. Ez a jobb irányítás érdekében még közelebb hozza a lábad a labdához, miközben nedves vagy száraz körülmények között cselezel vagy passzolsz. Beborítja a cipő rugófelületét, amely a nagylábujj felőli oldalától a fűzőkön át egészen a kislábujjig terjed, így pontos rúgásokat tesz lehetővé.

Gyors tapadás

A Nike Cyclone 360 tapadási mintázat segíti a gyors (irányváltások közben fürgébb) és magabiztos (fordulás közben kevésbé tapadó) mozdulatokat, így gyorsan és erőteljesen válthatsz irányt, miközben teljes biztonságban érezheted magad, amikor a játék intenzitása felpörög.

Kényelmes fazon

A puha felsőrész kényelmes marad a kezdőrúgástól az utolsó percig.

Termékadatok

Természetes és szintetikus borítású pályákon való használatra

Párnázott talpbetét

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 43
termék fajta CIPŐ

0 értékelés Nike Phantom GX 2 Academy FG/MG Férfi Focicipő


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek