Nike Phantom GX Club FG/MG Férfi Focicipő

Cikkszám: 81193

Akár kezdi, akár csak szórakozásból játszik, a Phantom Club modellje a minőségi kompromisszumok nélkül juttatja el a pályára. Szintetikus bőrrel és aszimmetrikus fűzésekkel precíz érintést biztosítanak, hogy a hálóba temethesd a gólokat, vagy felállíts egy csapattársat egy pontos passzal, amely a javadra lendíti a játékot. Ez a változat Dynamic Fit gallérral rendelkezik, amely puha, rugalmas szövetbe burkolja a bokáját a biztonságos érzés érdekében.

  • A képen látható szín: Fekete/ Piros

Méret 42
termék fajta CIPŐ
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

27990 Ft

Termék leírás

Továbbfejlesztett érintés

A szintetikus bőr felsőrésze még közelebb hozza a lábát a labdához, így csepegés és passzolás közben is precíz érintést tesz lehetővé.

Kontúrozott a kényelem érdekében

Támogató hálós gallér kényelmet és légáteresztőt biztosít. Az aszimmetrikus fűzés együttműködik a csizma belsejében található érintési zónával, így tisztább lesz a csöpögés, a passzkezelés és a pontozás. Szellemfűzőrendszerünk segítségével elfelejtheti cipőfűzőjét, amikor eljött a játék ideje.

termék leírás

  • Használható természetes és szintetikus felületeken
  • Párnázott talpbetét

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 42
termék fajta CIPŐ

0 értékelés Nike Phantom GX Club FG/MG Férfi Focicipő


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek