Nike Sportswear Tech Fleece Férfi Nadrág

Cikkszám: 85611

A hűvösebb időjárásra kész Nike Sportswear Tech Fleece Joggers felfrissített szabású, tökéletes a mindennapi viselethez. A combon keresztül tágas, elkeskenyedő kialakítás a térdnél szűkül, hogy kényelmes érzést nyújtson anélkül, hogy elveszítené a letisztult, testreszabott megjelenést, amelyet szeret. A magas bordás mandzsetta kiegészíti a kocogó megjelenését, míg a jobb lábszáron található cipzáras zseb biztonságos tárolást biztosít a kisebb tárgyak számára, és emeli a megjelenést.

Nem Férfi
ruhameret S
termék fajta Ruházat
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

34990 Ft

Termék leírás

Tech Fleece szövet

A mindkét oldalon sima Tech Fleece prémium melegséget és emelkedett megjelenést kínál anélkül, hogy súlyt vagy tömeget adna.

Tech Polár zseb

A cipzáras zseb körül ragasztott szalag és a varrásrészletek jellegzetes Tech Fleece részletek. A cipzáras zsebben egy extra belső zseb található, amely segít a kulcsok, kártyák és telefonok a helyén tartásában, és könnyen megragadható.

Kúpos illeszkedés

A combban lévő hely segít a korlátozások nélküli mozgásban. A térdnél keskenyedő testreszabott megjelenést biztosít, hogy a cipők ragyogjanak.

Állítható illeszkedés

A húzózsinórral ellátott elasztikus derékrész szoros illeszkedést biztosít.

termék leírás

  • Vékony illeszkedés a testreszabott érzésért
  • Bordás mandzsetta és elvékonyodott lábszár kialakítás
  • Test: 66% pamut/34% poliészter. Zsebtáska tenyéroldala: 69% pamut/31% poliészter. Zsebtáska csülkös oldala: 100% pamut.
  • Gépi mosás megengedett

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Nem Férfi
ruhameret S
termék fajta Ruházat

0 értékelés Nike Sportswear Tech Fleece Férfi Nadrág


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek