Jordan Flight MVP Férfi Atléta

Cikkszám: 94705

Készen állsz a labdára vagy készen állsz a strandra – bármi is legyen a napirended, ez az atléta a kedvenced lesz. Klasszikus pamutból készült, elöl, középen Jordan képekkel.

Nem Férfi
ruhameret L
termék fajta Ruházat
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

15990 Ft

Termék leírás

1984-ben a Nike aláírt egy fiatal újoncot, Michael Jordant. Egy olyan játékos, aki ígéretes tehetség volt, és amiről azóta sem hallottunk. Csak a GOAT-tal kezdődött, és utána még nagyobbra is kiterjedt, mint maga a sport. Nagysága és győztes mentalitása nagy ikonná tette, nemcsak a kosárlabdában, hanem magában a sportban is. Olyan játékosok, mint Luka Dončić, Jayson Tatum és Zion Williamson őrzik Mike örökségét. Legyünk őszinték, mindenki olyan akar lenni, mint Mike.

MICHAEL JORDAN

Egyszerűen azt mondta a kecske. Minden idők legnagyobbja 6 bajnokságot és 5 MVP trófeát nyert. Öröksége valószínűleg a valaha élt kosárlabdázók közül a legnagyobb, és hogy mindezt kiegészítse, az MVP-trófeát róla nevezték el.

 

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Nem Férfi
ruhameret L
termék fajta Ruházat

0 értékelés Jordan Flight MVP Férfi Atléta


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek