Nike Dri-FIT Cipzáras Férfi Hosszú Futófelső

Cikkszám: 81319

A Nike felső puha, sima fedést biztosít, amely önmagában vagy extra rétegként is viselhető. A nyak- és az ujjrész könnyen állítható, így kényelmes bemelegítés és levezetés közben is. Ami pedig még jobb, hogy legalább 75%-ban újrahasznosított poliészter szálakból készült.

Nem Férfi
ruhameret XL
termék fajta Ruházat
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

25990 Ft 19990 Ft

Termék leírás

Puha és izzadságelvezető

A puha, sima anyag teljes mozgásszabadságot biztosít. Nike Dri-FIT technológiája elvezeti az izzadságot a bőrről, így elősegíti a gyors párolgást, és száraz, kényelmes viseletet biztosít.

Szellőzésszabályozás

A rövid cipzáras dizájnnal állíthatod a szellőzés és a takarás mértékét. A gallért kevesebb varrással terveztük a sima tapintásért.

Hosszabb melegség

Az ujjakon lévő hüvelykujjbújtatók alakkövető dizájnja segít megvédeni a kezedet és extra meleget nyújt, amikor szükséged van rá.

További előnyök

  • Ez a termék UVA- és UVB-védelmet biztosít a ruhadarab által fedett bőrfelületeken. A kilátszó területek védelme érdekében ajánlott a jó minőségű fényvédő használata.

Termékadatok

  • Feltűnő elemek
  • Nem használható személyi védőfelszerelésként (PPE)
  • 88% poliészter/12% spandex
  • Gépben mosható

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Nem Férfi
ruhameret XL
termék fajta Ruházat

0 értékelés Nike Dri-FIT Cipzáras Férfi Hosszú Futófelső


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek