Szék Delphin XKO+

Cikkszám: 1278

Ez a szék a megbízható és megkedvelt XKO modellen alapul, a plusz pedig a bottartó rész az űlőfelület alatt. Egészében ez egy könnyű, egyszerű hordozható szék. A gyártásnál 19mm-es vastagfalú profilt használtunk, mely biztosítja a stabilitást és terhelhetőséget. A profilok felületi kezelését porfestéssel láttuk el, mely biztosítja a kopásállóságát, a korózió védelmet . A szék alján műanyag ütközőkkel rendelkezik melyek védik a festett felületet. Az ülő része vastag, impregnált anyag mely dupla szövésű. A bottartó az ülésrész alatt található (3 bot fér el benne). Ennek a széknek köszönhetően kényelmesebb és egyszerűbb a horgászat mivel nem kell annyi holmit magával vinnie. Ráadásul a széken található egy szíj, melynek segítségével könnyen elviheti bárhová.

 

Súly(kg) 1,75kg
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Szállítási méret 50x43x7cm
Műszaki paraméterek
Teljes magasság 66cm
Ülés magassága 33cm
Háttámla magassága 33cm
Ülőrész mérete 30x35cm
frissitendo nem

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

10590 Ft

Szállítási információk

Kiszállítás

  • munkanapon 12 óráig beérkezett rendeléseket felár nélkül másnap kiszállítjuk , azaz a weboldalon rendelhető státuszú termékeket a következő napon megkapod ( ez alól kivételt képezhetnek a kereskedelmileg frekventált időszakok ,pl. karácsony vagy állami ünnepek előtti időszakok , Black Friday stb mert ilyen esetben a futárszolgálatok leterheltebbek és ezáltal csúszás lehet a kiszállításokban ) . Ilyen esetekben felhívunk telefonon, vagy mailt küldünk a várható szállítás dátumáról .  

Szállítási mód kiválasztása

  • Házhozszállítás (futárszolgálattal)

Ezt követően egy Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

Fizetési mód kiválasztása

        - banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)

  • utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának)
  • Barion - (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos Barion rendszeren keresztül)
  • Fizetés egy Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségéról az adott átvételi ponton előre tájékozódnia kell.) - ez az opció kidolgozás alatt van

Információk

Tulajdonság Érték
Súly(kg) 1,75kg
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Szállítási méret 50x43x7cm
Műszaki paraméterek
Teljes magasság 66cm
Ülés magassága 33cm
Háttámla magassága 33cm
Ülőrész mérete 30x35cm
frissitendo nem

0 értékelés Szék Delphin XKO+


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek