Automatikus virág öntöző labda

Cikkszám: 202715898

Csak töltsd meg vízzel, és szúrd be a virágod mellé.

A viráglabda használatával megóvhatod a növényeidet a túl öntözéstől.
A viráglabda automatikusan adagolja a vizet.

Mennyiségi kedvezmény!

Szín/Változat Zöld
Mérete Szára: 17,5cm. Gömb átmérője: 8cm
Anyaga Műanyag

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Csak töltsd meg vízzel, és szúrd be a virágod mellé, és a viráglabda automatikusan adagolja a vizet. Ha elfogyott a víz csak töltsd újra.

Webáruházunkban mennyiségi kedvezménnyel is megvásárolhatod az Automatikus virág öntöző labdat.
3 darab feletti rendelés esetén 25 % -os kedvezményes darabonkénti áron rendelheted meg.

Szállítási információk

MPL FUTÁRSZOLGÁLAT


mpl

Az MPL futárszolgálat segítségével az ország bármelyik pontjára, és a legkisebb településekre is eljuttatjuk a csomagodat! A futárnál készpénzben, és bankkártyával is tudsz fizetni a csomagodért.

Szállítási költség: 1 590 Ft

SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

A csomagok kiszállítása Magyarország területén belül az MPL futárszolgálattal történik.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig (munkanapokon), 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadnod, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudod venni a megrendelt terméket. Hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállítás.

A futárszolgálat „Kézbesítési értesítő” megnevezéssel tájékoztatót küld a rendelés rögzítésekor megadott e-mail címre az összes fontos adattal (kiszállítás napja, átvételkor fizetendő összeg, kiszállító futár telefonszáma, nyomon követési link), ezek alapján végig kísérheted, mikor és hol tart a csomagod. Az automatikusan kiküldött e-mail tartalmazni fog egy kétórás időintervallumot is a kiszállítás várható idejéről, melyet igény szerint módosíthatsz. Ezen felül látni fogod még a rendszerben, hogy a futár hány helyre megy még, mielőtt kézbesítené számodra a csomagot. Ha a kiszállítás dátuma vagy időpontja nem megfelelő, akkor a futárszolgálat munkatársával egyeztethetsz az új kiszállítási időponttal kapcsolatban (pl. a következő munkanapra ütemezheted a kiszállítást vagy kérheted, hogy az ún. 5 napos várakozási időben ne a következő napon, hanem mondjuk a 3. napon legyen a kiszállítás).

Amennyiben nem tartózkodsz a rendelés során megadott szállítási címen, akkor a futárszolgálat másnap újra meg próbálja a kézbesítést. Ha mindkét kézbesítés sikertelen és nem is jelzel az első kézbesítés előtt/után az MPL felé, abban az esetben a csomag visszajön hozzánk. Ha a kiszállítás dátuma nem megfelelő jelezd a futárszolgálatnak, mert igy a csomag az MPL depójába kerül, ahol maximum 5 munkanapig tárolják és újra kézbesítik számodra az egyeztett időpontban.

A futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop megadja a telefonszámodat, így a futár, ha szükséges fel tudja venni veled a kapcsolatot kézbesítés előtt, illetve abban az esetben, ha bármi gond lenne a kiszállítással kapcsolatban. Miután a futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop átadja a küldeményed, e-mailben meg kapod a küldeményazonosítód, amit az MPL weboldalán is nyomon követhetsz (https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal)

 

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után az Otthoni Cuccok webshopnak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismered, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék). Ha sérülést tapasztalsz a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét az Otthoni Cuccok webshop díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért az Otthoni Cuccok webshop felelősséget nem vállal!

Utánvét
A küldemény átvételekor fizethetsz készpénzben, és bankkártyával is az MPL futárnak. 

Szállítás díja:

1590Ft

Szállítási határidő:
Raktáron lévő termék esetén 2-3 munkanap, előrendelhető termék esetén kérjük keresd fel ügyfélszolgálatunkat.


Információk

Tulajdonság Érték
Szín/Változat Zöld
Mérete Szára: 17,5cm. Gömb átmérője: 8cm
Anyaga Műanyag

0 értékelés Automatikus virág öntöző labda


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek