Maros ECO Etetőanyag/ Fokhagyma

Cikkszám: 689

A Maros Mix etetőanyagai közül a sokak által ismert és népszerű ECO termékcsalád jelentős változáson ment keresztül. Kibővült az ízválaszték, de a legfontosabb, hogy áremelkedés nélkül, egy új gyártási technológiával még jobbá, fogósabbá tettük egyik legnépszerűbb termékcsaládunkat!A PELLET TUNINGGAL egy 30 %-nyi mikropellet tartalommal dúsult a keverék, amely nem csak a halak érdeklődését segít felkelteni, de ott is tartja etetésünkön a halakat!

Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Kiszerelés 1kg
frissitendo nem

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Szállítási információk

Kiszállítás

  • munkanapon 12 óráig beérkezett rendeléseket felár nélkül másnap kiszállítjuk , azaz a weboldalon rendelhető státuszú termékeket a következő napon megkapod ( ez alól kivételt képezhetnek a kereskedelmileg frekventált időszakok ,pl. karácsony vagy állami ünnepek előtti időszakok , Black Friday stb mert ilyen esetben a futárszolgálatok leterheltebbek és ezáltal csúszás lehet a kiszállításokban ) . Ilyen esetekben felhívunk telefonon, vagy mailt küldünk a várható szállítás dátumáról .  

Szállítási mód kiválasztása

  • Házhozszállítás (futárszolgálattal)

Ezt követően egy Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

Fizetési mód kiválasztása

        - banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)

  • utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának)
  • Barion - (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos Barion rendszeren keresztül)
  • Fizetés egy Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségéról az adott átvételi ponton előre tájékozódnia kell.) - ez az opció kidolgozás alatt van

Információk

Tulajdonság Érték
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Kiszerelés 1kg
frissitendo nem

0 értékelés Maros ECO Etetőanyag/ Fokhagyma


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek