By Döme TEAM FEEDER Royal Method Carp 420H

Cikkszám: 1534

A finom, mégis rendkívül masszív gyűrűsor nem butítja el a botot, létrehozva azt az egyedi felépítményt, amely erre a pálcára jellemző. Régi vágya volt a termékeinket kedvelő horgászoknak, hogy legyen egy igazán érzékeny, de nagytávolságú horgászatot biztosító, 4,2 méter hosszú változat is a szortimentben. Örömmel jelentjük, hogy a 3,3; 3,6 és 3,9 méteres modellek mellett ez a bot immár 4,2 méteres változatban is elérhető. 

Anyag IMT-12 Power Carbon kevlárhálós erősítéssel
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Gyűrűk száma 15
Nyélborítás osztott EVA
Dobósúly 40-100 g
Hossz (m) 4,2
Nyéltag átmérő (mm) 14
Szállítási hossz (cm) 147
Tömeg (g) 250
Akció heavy
Gyűrű típus Titán-króm
Orsótartó típusa csavaros
Tagok száma (db) 3+3
frissitendo nem

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

62990 Ft

Termék leírás

Az új Royal Method Carp botcsalád a legtökéletesebb, pontyhorgászathoz fejlesztett method feederbot a By Döme TEAM FEEDER botok között. Légies könnyedség, elképesztően vékony bottest és soha nem látott rugalmasság jellemzi. Mindehhez egy olyan tökéletes görbületi ív és karakterisztika párosul, amely a gyakorlott feederezőket is ámulatba ejti. Hogyan lehet ezt elérni? Az IMT-12 Power Carbon alapanyag kevlárhálós erősítéssel kellő alapot ad, gyakorlatilag törhetetlenné téve így a botot. De az igazi különlegessége nem ez! A vak is látja, hogy ezen nem hétköznapi gyűrűk kaptak helyet! Hol van ezekből a betét, miért ilyen vékonyak? Az új titán-króm gyűrűk fele olyan súlyúak és dupla élettartamúak, mint a legjobb, legkeményebb SiC gyűrűk. 

Szállítási információk

Kiszállítás

  • munkanapon 12 óráig beérkezett rendeléseket felár nélkül másnap kiszállítjuk , azaz a weboldalon rendelhető státuszú termékeket a következő napon megkapod ( ez alól kivételt képezhetnek a kereskedelmileg frekventált időszakok ,pl. karácsony vagy állami ünnepek előtti időszakok , Black Friday stb mert ilyen esetben a futárszolgálatok leterheltebbek és ezáltal csúszás lehet a kiszállításokban ) . Ilyen esetekben felhívunk telefonon, vagy mailt küldünk a várható szállítás dátumáról .  

Szállítási mód kiválasztása

  • Házhozszállítás (futárszolgálattal)

Ezt követően egy Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

Fizetési mód kiválasztása

        - banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)

  • utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának)
  • Barion - (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos Barion rendszeren keresztül)
  • Fizetés egy Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségéról az adott átvételi ponton előre tájékozódnia kell.) - ez az opció kidolgozás alatt van

Információk

Tulajdonság Érték
Anyag IMT-12 Power Carbon kevlárhálós erősítéssel
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Gyűrűk száma 15
Nyélborítás osztott EVA
Dobósúly 40-100 g
Hossz (m) 4,2
Nyéltag átmérő (mm) 14
Szállítási hossz (cm) 147
Tömeg (g) 250
Akció heavy
Gyűrű típus Titán-króm
Orsótartó típusa csavaros
Tagok száma (db) 3+3
frissitendo nem

0 értékelés By Döme TEAM FEEDER Royal Method Carp 420H


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek